Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karmienie piersią w kościele

Polecane posty

Gość gość

Hej mamy! Z Alankiem nadal piersiolimy już 115 miesięcy. Alenek lubi zasypiać przytulony do cysia, z sutkiem w buzi. To dla niego najlepsze lekarstwo na stres i sposób na zaspokojenie potrzeby bliskości. W tym roku Alanek idzie do Pierwszej Komunii i bardzo się boję, że będzie to dla niego zbyt duży stres. Myślicie, że jest taka możliwość, żebym nakarmiła go w czasie mszy cysiem? Chyba ksiądz powinien się zgodzić. W końcu papież pozwala kp w kościele, no i Matka Boska też karmiła cysiem.

Gość gość
Oczywiście że możesz karmić. My z moim Brajankiem robimy tak samo.

Gość gość
Proponuję podać cysia również kolegom Alanka. Dla nich ten dzień również jest mocno sterujący...

Gość gość
Jak dasz cysia kolegom alanka to nie zapomnij o tatusiach tych kolegow. Oni tez beda zestresowani :)

Gość gość
Dokładnie. Odstresuj kolegów Analka, ich tatusiów i księdza przede wszystkim.

Gość gość
Kurcze , alez babki sa pojw...ne.a ja myslalam ze taka co daje podoic 4 latce w srodku komunikacji to rekord madek

Gość gość
21:27- Ty tak serio? :o

Gość gość
No pewnie ja moją Jessikę Nicolę Brajanka i Kevinka też w tak karmię. Mają już 17 lat a nadal nierozłączni wobec mamy. Oczywiście nie zapominam o pieluszkach.

Gość gość
Mój Sebuś ma już 32 lata i dalej cysiamy. Tylko niestety w ukryciu, żeby się ziomeczki Sebusia nie dowiedzieli. Oni nie zrozumieją, bo ich wyrodne matki nie kochały i karmiły ich sztucznym syfem z proszku.

Gość gość
O sebuś jest trochę starszy od mojej bandy ;-) a powiedz mi częściej karmisz go prawym cycem czy lewym?

Gość gość
Tylko niedojrzałe egojistki śmieją się z tak powaznych spraw jak kp. Dzwonię po hafriję czy jak jej tam.

Gość gość
Cyckanie to rzecz świenta i niewolno sie śmiać.

Gość gość
gość dziś Sebusia karmię głównie prawym cysiem, bo w lewym niestety mam raka. Lekarze mówią, żebym szła do szpitala to wyciąć, ale przecież nie zostawię Sebusia na tak długo, bo straci odruch ssania, a mi padnie laktacja. Prawdziwa matka potrafi się poświęcić dla swojego dzidziolka. W ogóle to skandal, że nie chcą mi dać na Sebusia 500 plus. Mówią, że powinien iść do pracy. Ale co wtedy będzie w naszą magiczną więzią i z moją laktacją?

Gość Lolaaaaaaaaaa
Wszystkie jesteście nienormalne, ja swoją corkę karmiłam prawie 2 lata i to było dłłłłłuuuuuugo, ale dorosłych synów???? Przecież to już upośledzenie!!!!!!

Gość gość
23:24- ty tak serio ?

Gość gość
serio serio myślę ze ona nie myśli a o ironii nie słyszała realizując się i skupiając tylko na karmieniu dwuletnim i jej jedynym problemem było czy to nie za krótko czasem

Gość gość
aha i jeszcze do autorki zaproponuj księdzu parę kropel tego życiodajnego płynu i powinien dać ci zielone światło do karmienia w kościele pozdrawiam i uważajcie kochane na syneczków coby wam sie nie krztusili przy karmieniu

Gość gość
Tak... Dolej mu kilka kropel do wina mszalnego!! :p Chyba, że będzie wolał gdzieś z tyłu, w zaciszu, na plebanii pociągnąć sobie bezpośrednio liżąc Twojego suteczka :p

Gość gość
dziś Ironia? ten prymitywny, RUBASZNY rechot poniżej poziomu ludzi w minimalnym stopniu inteligentnych nazywasz ironią? Wirtualna orgia sprośnych potworków.

Gość gość
Sprośne potworki to te madki, które się jarają, że karmią piersią (przepraszam, "cysiają") 3 lata. Którym mózg wypłynął cyckami. Robią z kp osiągnięcie życiowe, myślą, że ich "mlesio" uchroni ich alanków, brajanków, dżesiki od wszelkiego zła i chorób. Żeby nie było, dla mnie nawet 1,5 dziecko z butelką to przegięcie, tak samo jak i wiszący u cyca dwulatek.

Gość gość
dziś mnie te "madki" guzik obchodzą a ty jesteś prymitywną sprośną prostaczką. Tobie zamiast słów sperma i robale ustami wyłażą. Bez odbioru już, ludzkie ścierwo.

Gość gość
10:47 Jak cię guzik obchodzą, to po co czytasz i komentujesz pierdolona oszołomie bez szkoły? Pewnie sama jesteś jedną z tych nawiedzonych madek z zespołem niedoboru jodu, ty cuchnącą lamo ze stomią. Ludzkie ścierwo to cię urodziło (niestety). Zdychaj torbo.

Gość gość
Ja powiem ta: karmiłam piersią 3 miesiące i bardzo szanuję matki, które karmią długo. Ja nie miałam w sobie tyle samozaparcia, bardzo tego żałuję i tym bardziej podziwiam matki długo karmiące. Ale oszołomów laktacyjnych nie trawię. Nie zgadzam się na wmawianie matkom, że mają zaniedbać swoje zdrowie, nie leczyć się, zrezygnować z operacji, bo dziecko nie może kilka dni zostać z ojcem, bo laktacja itd. Karmienie piersią jest ważne, ale nie kosztem zdrowia i życia matki. Fanatyzm jest szkodliwy w każdej dziedzinie. Ten temat wyśmiewa fanatyczki laktacyjne, dlatego nie uważam, żeby był prymitywny czy poniżej poziomu.

Gość gość
10:47 Jak cię guzik obchodzą, to po co czytasz i komentujesz pie**olona oszołomie bez szkoły? Pewnie sama jesteś jedną z tych nawiedzonych madek z zespołem niedoboru jodu, ty cuchnącą lamo ze stomią. Ludzkie ścierwo to cię urodziło (niestety). Zdychaj torbo. x i jak tu nie wierzyć w istnienie demonów?.... Egzorcysta pilnie potrzebny.

Gość gość
Też uważam że fanatyzm jest zły jak kobieta cały czas walczy z laktatorem choruje i jest osłabiona tylko żeby walczyć o laktację słaby z niej pożytek dla dziecka

Gość gość
Ja ostatnio bylam swiadkiem jak kobieta kucnela na srodku chodnika, wywalila cycka na wierzch i karmila (na oko 2letnia) corke. Dodam, ze bylo to przy stacji wkd wiec ludzi krecilo sie sporo, a ona bez skrepowania wywalila calego cyca, przy okazji tarasujac chodnik, bo ona przeciez matka karmiaca wiec g**o mi mozecie.

Gość gośćktos123123
Znacie taki obraz Matka Boska karmiąca? Ludzie się modlą do takich fugurek i obrazów a wy głupio pytacie.