Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oral

Polecane posty

Gość gość

Od czego najlepiej zacząć przy oralu? Lizanie i ssanie jądra? Czy może Lizanie i ssanie penisa? Od czego najlepiej zacząć?

Gość gość
Nie wiem jak do tego sie zabrać,aby to podniecać.(przyznam,że to będzie mój pierwszy raz).

Gość gość
wiedz ze bedziesz musiała sie z tego spowiadac jest to grzech tak samo jak sex przedslubny jezeli nie chcesz cierpiec to musisz sie z tego spowiadac i najlepiej w ogule nie grzeszyc dlaczebo to zaproszenie dla demonów do wlasnego ciala

Gość gość
Najpierw wyjmij penisa i delikatnie rozruszaj go ręką, zdejmij napletek, aż ukaże się żołądź. Delikatnie błądź językiem naokoło żołędzi po czym zacznij powoli błądzić językiem w dół ku trzonowi penisa i z powrotem w kierunku żołędzi. Teraz weź całą żołądź co ust i zacznij ją ssać. Gdy będziesz czuła się pewnie możesz brać penisa coraz głębiej do ust, w przód i tył ssąc go. Partner będzie zachwycony. Ssanie i lizanie jąder też dla mężczyzny jest przyjemne i oczywiście jeśli masz ochotę tą formę pieszczot również możesz zastosować - tu nie ma żadnej wielkiej filozofii. :)

Gość gość
gość dziś brzmi obiecująco :)

Gość gość
Dziękuj****ardzo mi Pomogłaś!☺Mam nadzieje,że mi się uda twój sposób ☺ A co do wiary to nie wierze w Boga,więc spowiedź nie będzie potrzebna.I nie masz prawa mnie przekonywać do swojej wiary.

Gość gość
nie przekonuje tylko ostrzegam przed konsekwencjami to jak prawo fizyki które także ustanowił Bóg