Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Flexy gel

Polecane posty

Gość gość

Jakie macie na ten temat opinie? Warto kupic?

Gość gość
nie warto

Gość gość
A co to za żel/ do czego?

Gość gość
Jest żel,formy i ogolnie jest to do paznokci. Jest sporo filmow na YT ale wszyscy zachwalaja.

Gość gość
bo im za to zapłącono...

Gość gość
Wiadomo. Same nawet wspominają ze dostały. Niby fajnie te pazurki wyglądają ale co potem? Ns pewno naturalna płytka jest zniszczona bo to żel. Szukam opini innych dziewczyn ktore kupily ten żel, przestowały i mogą coś wiecej napisać :) Każda opinia mile widziana i bardzo pomocna.

Gość gość
Ogólnie jest kilka filmow na YT. Żel plus plastikowe formy ktore nadają ładny kształt paznokcia. Tylko to chyba niszczy pazurki.

Gość gość
Płytki paznokcia nie niszczy tak bardzo gorzej jest przy ściąganiu ale jak dla mnie jest ok

Gość gość
zakupiłam cały zestaw za 237 zł. oglądając filmiki na yt myślałam, że to łatwa sprawa ale ... dla początkujących to wyższy level. przyciskając forme do paznokcia żel wypływał na skórki, to jednak można spokojnie zebrać, jednak później zewnętrzna cześć formy mi się kleiła. najgorsze: w momencie przyciskania formy do paznokci, żel zbiera się koło wolnego brzegu. robi się wielka kula zelu. po pierwsze nie wygląda to estetycznie, paznokieć jest gruby po drugie jeśli tego nie rozprowadzimy przed utwardzeniem to później już tylko frezarka może nas uratować. w dodatku kiedy starałam się rozprowadzić żel pod spodem formy, forma przy skórkach mi odchodziła i zapowietrzała. koniec końców spiłowałam wszystko na zero :/ dodam tylko, że żele na formie kładę na paznokciach od 7 lat ..a flexy gel mnie zaskoczył ... dzisiaj kolejna próba :D

Gość XDD

Witam,mam pytanie...czy zwykle formy dual system nadają się do pracy z flexy gelem??pytam ponieważ wczoraj robiąc paznokcie flexy gelem albo mi się zapowietrzały albo cały żel przy przyłożeniu do paznokcia podnosił się do góry a po utwardzeniu tworzyła się taka gruba warstwa żelu przy opuszku palca i paznokieć łamał się na przedłużeniu😕

Gość XDD
Dnia 9.08.2018 o 11:10, Gość gość napisał:

zakupiłam cały zestaw za 237 zł. oglądając filmiki na yt myślałam, że to łatwa sprawa ale ... dla początkujących to wyższy level. przyciskając forme do paznokcia żel wypływał na skórki, to jednak można spokojnie zebrać, jednak później zewnętrzna cześć formy mi się kleiła. najgorsze: w momencie przyciskania formy do paznokci, żel zbiera się koło wolnego brzegu. robi się wielka kula zelu. po pierwsze nie wygląda to estetycznie, paznokieć jest gruby po drugie jeśli tego nie rozprowadzimy przed utwardzeniem to później już tylko frezarka może nas uratować. w dodatku kiedy starałam się rozprowadzić żel pod spodem formy, forma przy skórkach mi odchodziła i zapowietrzała. koniec końców spiłowałam wszystko na zero :/ dodam tylko, że żele na formie kładę na paznokciach od 7 lat ..a flexy gel mnie zaskoczył ... dzisiaj kolejna próba :D

U mnie właśnie dokładnie ta sama sytuacja jest,czy poradziłaś dobie z tym jakoś??

Gość Agnes96
Dnia 15.04.2018 o 13:41, Gość gość napisał:

Wiadomo. Same nawet wspominają ze dostały. Niby fajnie te pazurki wyglądają ale co potem? Ns pewno naturalna płytka jest zniszczona bo to żel. Szukam opini innych dziewczyn ktore kupily ten żel, przestowały i mogą coś wiecej napisać 🙂 Każda opinia mile widziana i bardzo pomocna.

Mialam ten żel już parę razy i za każdym razem inny kolor. Ogólnie fajny żel, trzymał się na paznokciu 3 tyg, a zaznaczam że pracuje na stolarni. Jedyny który nie przypadł mi do gustu to Milky ciężko się go rozprowadza. Jedynym minusem tego żelu jest napompowanie go i przy pilowaniu pęka 

Gość angeloss123
Dnia 15.04.2018 o 13:41, Gość gość napisał:

Wiadomo. Same nawet wspominają ze dostały. Niby fajnie te pazurki wyglądają ale co potem? Ns pewno naturalna płytka jest zniszczona bo to żel. Szukam opini innych dziewczyn ktore kupily ten żel, przestowały i mogą coś wiecej napisać 🙂 Każda opinia mile widziana i bardzo pomocna.

Testowałam i nie warto

Gość ewa joanna

kupiłam  gel    zestaw   staram sie jak mogę  ale to wcale nie  jest takie proste  próbowałam już kilka  razy   zniszczyłam tylko  swoja  płytkę  a  nawet raz nie udało mi się nałożyć tego poprawnie   ..jak  dla  mnie to  straszny  bubel  nie moge tego  polecić  raczej tylko odradzam zabawę z tym produktem !