Gość Malinamamba Napisano Kwiecień 15, 2018 Od pewnego czasu spotkałam fajnego faceta na pewnym etapie chciał zbliżyć się bardziej ja nie pozwoliłam bo wystraszyłam się , facet ma doświadczenie a ja pomimo ze nie jestem już nastolatka żadnego, miałam wrażenie ze pomyślał ze go nie chce, później doszlo do drugiego zbliżenia trochę z mojej inicjatywy generalnie facet był mocno wstawiony żeby nie powiedzieć ze pijany i to tez był błąd ale tak wyszło, miałam mu zrobić loda, ja niedoświadczona długie próby facet generalnie nie doszedł , do stosunku generalnie nie doszło bo ja nie wiedziałam czy chce tym bardziej ze facet był pijany, między czasie sam mnie pieścił, lizał, on chciał żebym unniego została ale ja poczułam się beznadziejnie ze nie moge go doprowadzić tym kiepskim lodem... i uciekłam, następnego dnia zapytał mnie dlaczego ucieklam i ja już na prawde nie wiem jak zachowywać się bo podejrzewam ze facet już niekoniecznie będzie chciał kontynuować bliższa znajomość a tez będę musiała go widywać na codzień. Nie wiem czuje się beznadziejnie bo nawet nie wiem czy ja jestem taka beznadziejna czy to dlatego ze nie mam żadnego doświadczenia, złe się czuje tez ze go na pewno rozczarowałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach