Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem bardzo rozczarowana, mój facet uciekł z domu

Polecane posty

Gość gość

jak zaproponowałam że mu zrobię masaż prostaty. Ma problemy z erekcją i chciałam w ten sposób mu pomóc a on zwiał :(

Gość gość
Jak najbardziej polecam Iqman, środek idealny jeżeli chodzi o poprawienie erekcji. Stosowałem go trzy miesiące i ejstem bardzo z tego zadowlony, żona zresztą też, bo takich orgazmów jak teraz to już dawno nie miała

Gość gość
Stosowąłam iqman gdy miałem problemy z erekcją, środek okazał się bardzo skuteczny, a od czasu gdy go zacząłem brać to problemy znikły, teraz mogę się kochac bez obaw

Gość gość
Seks jest bardzo istotny w związku i nie ma się co oszukiwać, że problemy w łóżku nie przekładają się na relację z partnerką. Jeżeli zauważamy problem powinniśmy szybko działać. Na początek polecałbym spróbować czegoś naturalnego np bardzo dobry IQMAN na bazie naturalnych składników.

Gość gość
Mi też pomogło zastosowanie IQman, wcześniej pomiędzy, aby do czegoś doszło musiałem mieć długie przerwy, bo inaczej nie było pełnej erekcji, dochodziło nawet do tego, że cieszyłem się jak udało się raz na dwa tygodnie, teraz, po tym ja zastosowałem IQman, mogę za każdym razem, nawet co dziennie...

Gość gość
Dla mnie idealne tabletki jeżeli chodzi o poprawę erekcji to mogę jak najbardziej polecić IQMAN..Tabletki mają w 100% naturalny skład nie szkodzą w żaden sposób zdrowiu ale ich skuteczność jest bardzo wysoka.