Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Buty nike 270 buty na lato

Polecane posty

Gość gość

Witam. Kupilem buty nike 270 , dalem 150 euro.. mega wygodne itd ale przy 1 upalach pojawia sie ten sam problem co zwykle.. mimo iz buty sa niby mega przewiewne itd... (mam tez rozki z nike i inne letnie buty) doszedlem do wniosku ze ile by za buty nie dac.. przy upalach sa one zazwyczaj niewygodne.. Najwygodniej czuje sie w lato w klapkach np basenowych z adidasa.. .. malo tego jak jest 35 stopni czasem wole miec skarpetki do tych klapek.. jakos mniej mi sie noga poci... wyglada to dziwnie alw tylko w klapkach czuje sie komfortowo w upalne dni.. jednak czasem widze ludzi w air maxach zabudowanych bez siatki i z siatka i pytanie w glowie mam takie.. czy im tez ta noga sie poci w owych butach..jak mi.. tak samo jak uwielbiam zwyklem spodenki najciensze jakie sa a widze ludzi w dresach jeansach.. albo oni oubia smierdziec albo ja mam jakas nie tolerancje na upaly.. myslalem o klapkach ze skory ale w deichamanie to w wiekszosci gowno nie skora a ja klapki tak czesto rozwalam ze basenowki sa jedynym rozwiazaniem.. japonki nie dla mnje... sam nie wiem co zrobic zeby nie grzala mi sie stopa..

Gość gość
To znowu ty... ... ... :-O

Gość gość
Kup sobie yezzy.. chyba najlepsze na lato