Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika556

Dlaczego taki facet się mną zainteresował?

Polecane posty

Gość Monika556

Hej Piszę bo nie daje mi spokoju pewna sytuacja która zaistniała w moim życiu. Mianowice poznałam na tinderze świetnego faceta. Wysoki, super przystojny, zadbany, wysportowany, dobrze ubrany, z manierami. Jest lekarzem w trakcie specjalizacji z kardiologii. Zaczęliśmy się spotykać jakieś 2 tygodnie temu i jak dotąd widzieliśmy się kilka razy. Każda z randek była super, siedzieliśmy ze sobą godzinami rozmawiając na różne tematy lub robiliśmy coś fajnego dobrze się przy tym bawiąc. Generalnie jest super i chyba jest mną zainteresowany bo ostatnio delikatnie i czule pocałował mnie w usta :) I właśnie to wszystko mnie bardzo zastanawia. Nie mam za bardzo żadnych atutów które mogłyby przyciągnąć takiego mężczyznę. Z wyglądu może brzydka nie jestem ale do piękności mi daleko. Jestem tylko fryzjerką po szkole zawodowej, nie mam za bardzo jakichś szczególnie ciekawych zainteresowań, nie robię w życiu generalnie nic ciekawego z różnych przyczyn. I tak się zastanawiam co sprawiło że akurat mną się zainteresował. Facet taki jak on wydaje mi się że mógłby mieć dosłownie KAŻDĄ, jest jak brylant w stercie kamieni którego chciałaby każda... więc dlaczego spotyka się akurat ze mną? Nie wiem, może chce mnie w jakiś sposób wykorzystać? Zabawić się? Co myślicie na ten temat?

Gość Monika556
Nikt nic nie doradzi?

Gość gość
a skąd wiadomo? ślad po obrączce ma? czas pokaże, co będzie.

Gość gość
To, ze nie masz wyższego, czy nie jestes lekarka nie znaczy, ze jestes w czymkolwiek gorsza. Moze on miał dość zadzierajacych nosa lekarek? A moze nudzą go niby nieszablonowe, a jednak oklepane baby typu "robię zdjęcia, tańczę, śpiewam, chodzę tylko na alternatywne imprezy, kawę pije tyle ze starbukcsa, pije koktajle z jarmużu, włosy mam rude, usta czerwone, tatuaż na ręce i koniecznie okulary zerówki, a przy tym wywyższam sie i pysznie, jaka to ja jestem inna i oryginalna?" W Tobie odnalazł normalna kobietkę to tańca i do różańca:) Tylko badz ostrożna!

Gość gość
Nie wiem, może jeden na milion, że Ci się udało trafic na normalnego faceta. A może gość szuka własnie takich zwykłych "szarych myszek" żeby uwieść i się zabawić.