Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miec kobiete po 30stce to wstyd

Polecane posty

Gość gość

Jesli kobieta ma 30lat polecam ja zmienic.. sa nic nie warte.. to tylko pojemniki na sperme no chyba ze ktos jest uczuciowy... mam 39lat i zaluje kazdego zwiazku.. teraz zza granicy jeda do polski czasem i z internetu czy na zywo poznaje mlode dziewczyny po 20 20 pare lat i sex z nimi jest mega.. wiem ze robia to za pieniadze , albo chca pobalowac na czyjs koszt.. ale z 2 strony.. wole takie niz te stare pudla po 30stce .. kazda kobieta po 30 stce rozni sie od d***** nie przebiegiem a zarobkami

Gość gość
Kolejny idiota obrażający kobiety na forum dla kobiet. Idź lepiej chłopczyku na jakieś forum dla nieradzących sobie z życiem chłopców i tam wypisuj podobne kocopoły.

Gość gość
Autor pisze prawde

Gość gość
On jest chyba opóźniony w rozwoju.

Gość gość
Hahaha o wow dajesz się młodym dymać na kasę i się tym chwalisz? To z ciebie frajer. Widać nie jesteś wartościowy na tyle aby mieć normalny związek z jakąkolwiek kobietą. To już lepiej idź na te dziwkl które pewnie się śmieją ze starego frustrata

Gość gość
Ten kto siedzi na forum w piekne niedzielne popoludnie z cala pewnoscia NIE MA ZADNEJ kobiety. Siedzi sam, sfrustrowany, nienawidzacy swiata i ludzi (kobiet i mezczyzn) - pisze bzdury, zeby dokopac wszystkim. Olac go. Nie odpowiadac, niech pisze sam do siebie.

Gość gość
Kobiety po 30-stce maja odkurzacz w ustach, potrafią ssać k****a aż milo

Gość gość
Dajcie spokój biedakowi chce się tylko dowartościować i tłumaczy się ze jeszcze może