Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do lesbijek

Polecane posty

Gość gość

Jak rozpoznać, że spodobałam się kobiecie? Jak rozpoznać, że kobieta jest lesbijką?

Gość gość
lick ass lesbian , coś pięknego . mmm

Gość gość
No gdy cie podrywa, dotyka, głaszcze itp.

Gość gość
gdy pyta czy masz wybielony anus

Gość gość
:) W tym cały jest ambaras i z tego wynika większość problemów damsko-męskich i jak widać także damsko-damskich, że tak naprawdę nie wiemy kiedy druga strona chce a kiedy nie chce.

Gość gość
O jaką ci chodzi, tą bierną czy babochłopa, ty jesteś którą? :-)

Gość gość
Po pierwsze, lesbijki mają inne spojrzenie, jakby głębsze, bardziej intenstywne Po drugie, mają delikatniejszy dotyk, trudno to wyjaśnić, ale w ich dotyku czuć czułość No i trzecie- zagaduje, wychodzi z inicjatywą, drobne prezenciki

Gość gość
Napisz coś więcej jak się wobec ciebie zachowuje

Gość gość
Gdy zachowuje się wobec ciebie jak gentleman: próbuje cię chronić, otwiera ci drzwi (często, nie tylko raz, z grzeczności), traktuje cię często tak, jak facet kobietę: a to zmierzy niejednoznacznie wzrokiem, a to walnie komplement (bardziej chwaląc ciebie, jako osobę, a nie np. ciuch: powie "pięknie dziś wyglądasz, ta bluzka super na tobie leży", a nie np. "masz fajną bluzkę, gdzie kupiłaś?" Będzie próbowała gdzieś cię wyciągnąć, wytwarzać romantyczną atmosferę, może muśnie twoją dłoń. Zdesperowana zaproponuje płaszcz w chłodny dzień, będzie się kleić, gdy się napije. Będzie cię bronić słownie, bronić twojego zdania. Będzie pierwsza tam, gdzie trzeba ci pomocy. ;)

A ja też mam pytanie do lesbijek. U pedrylów to wygląda tak, że jeden drugiego bolcuje w kakao. A jak to jest u lesbijek? Jak lesbijka bolcuje lesbijkę? A może obydwie jednocześnie się jakimś cudem bolcują?

Gość gość
Są różne opcje: * seks oralny * palce * sztuczny penis * strap on * szaleństwa z pocieraniem * nożyce * pieszczoty piersi

Gość gość
22:35 Czemu ludzie mysla ze geje tylko sie bolcuja w kakao? Wkurza mnie to.

Gość gość
A ja dziś w Warszawie widziałam piękną dziewczynę, jak z moich marzeń ;) była wysoka, szczupła, brunetka obcięta na bardzo krótko, styl męski, ubrana w białą bokserkę i robocze spodnie, niosła jakieś narzędzia i rozmawiała przez telefon. przy tej męskiej stylizacji miała piękną, delikatną kobiecą twarz. nie mogłam się napatrzyć, cudo :)

Gość gość
gość wczoraj 22:35 Czemu ludzie mysla ze geje tylko sie bolcuja w kakao? x nie tylko, jeszcze ssa pałke i połykaja budyn

Gość gość
Jeszcze walczą mieczami jak rycerze jedi :-D ...a panny łączą tunele ;-)