Gość gość Napisano Kwiecień 15, 2018 Od zawsze jakos wydaje mi sie ze swiat bez kobiet bylby zly.. chyba najwazniejsza kobieta jest mama dla kazdego faceta.. niedawno minely 2 lata odkad pracuje ... mam 32 lata. Swoja kobiete poznalem za granica.. to ona jakos namowila mnie do pracy , sprawila ze wlasnie robie prawko.. nie wiem czy nie nazwac jej takim moim superbohaterem ... mieszkam w niemczech , nie dawno wyprowadzilismy sie od moich rodzicow.. i tak zawsze myslalem 1 praca 30 lat bez prawka.. i tylko przelotne znajomosci. Poznalem ta kobiete, jestem z nia cenie ja za jej wyglad charakter to jak je, to jak sie porusza jak spi jak sie budzi .. nawet jak siezlosci.. i tak przypadkowo czytam te forum i stwierdzilem patrzac na tresc zakladanych tematow .. to jak panowie traktuja tu kobiety ze dla takich facetow powinny byc dobierane kobiety z takim podejsciem do facetow jak oni maja do kobiet.. rozumiem juz czemu ona mnie kocha biorac pod uwage jacy faceci wgl istnieja.. te uwagi na temat piersi pan z kafeterii itd przeciez to az wstyd.. przepraszam was drogiw panie za tych prostakow jednak z tego co zauwazylem pracowac mozna zaczac kiedy jest potrzeba nawet po 50tce plywac mozna sie nauczyc znalezc milosc mozna zawsze ale te chamstwo ktore reprezentuja niektorzy facevi tu jest chyba wrodzone.. temat jak zgwlacic polke.. nie zaplacic je.. nie wiem jakim trzeba byc idiota zeby taki temat zalozyc.. a panie widzac takie tematy powinny zglaszac to na policje.. predzej czy pozniej sktos siw tym zajmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach