Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogłybyście być z kimś takim jak mój brat?

Polecane posty

Gość gość

Ma 30 lat i jest sam. - Pracuje, zarabia dość dobrze, ale w pewnym sensie uwielbia pracę i najchętniej siedziałby w niej dłużej, a może tylko 8 godzin (budownictwo), - Ma tylko 175 cm wzrostu, nie dość wysportowany, biega co drugi dzień + siłownia i basen, - Ma świra na punkcie języków skandynawskich, szczególnie szwedzki, - Jeździ raczej skromnym samochodem (Peugeot 208), - Nie przepada za imprezami w kubie, woli wyjść do restauracji, - Uwielbia snowboard i narty biegowe, - Jest uparty, na studiach uparł się, że skończy dwa zupełnie różne kierunki i mimo kilku poprawek udało mu się,

Gość gość
Gdybym była sama, brałabym. :)

Gość gość
Twoj brat to gowno nie.facet! Karzel, biedak widac po samochodzie, nudziarz bo przeciez kto normalny nie.chodzi do klubow i pewnie jeszcze prawiczek. Zadnabnormalna kobieta by go nie chciala dlatego jest sam.

Gość gość
ile miesiecznie zarabia?

Gość gość
Ma wlasne mieszkanie kupione?

Gość gość
ok. 7.5 tys

Gość gość
Jak miał wiele partnerek to nie.Wolę mniej atrakcyjnego i porządnego a nie takiego co ryj moczył w wielu pipach :(

Gość gość
gość dziś Po co klamiesz? Piszesz anonimiwo napisz jej prawde

Gość gość
Z mieszkaniem sytuacja wygląda tak, że mieszka w starym mieszkaniu, w którym mieszkaliśmy zanim rodzice się wybudowali. Ale do końca przyszłego roku chce kupić swoje mieszkanie, tylko że w nowym budownictwie. Mógłby już mieć nowe, ale nie chce brać kredytu.

Gość gość
Narazie opisałaś w większości co on posiada a nie jaki jest

Gość gość
Pewnie myślicie, po co ten temat. Niektórzy koledzy mojego brata mają już dziewczyny, a jeden nawet żonę i dziecko. Dwóch z nich może nie ma ciekawych dziewczyn, ale jeden dość nudny i nieciekawy ma naprawdę fajną dziewczynę. A mój brat miał kilka lat temu dziewczynę, później koleżankę, z którą chodzili na wszystkie imprezy, wesela, wyjeżdżali na wakacje, ale mówili, że nie są parą. A on 3 lat jest sam, czasami pójdzie na randkę, ale po 2-3 spotkaniach się kończy.

Gość gość
Autorze, ale czemu założyłes o sobie temat a udajesz swojego brata? Przecież i tak wiadomo że to o ciebie chodzi, po co takie cyrki.

Gość gość
Jaki jest? Uparty, zorganizowany, ale często przesadnie. Nie idzie go wyprowadzić z równowagi, jest raczej spokojny i naprawdę ktoś musi się z nim pokłócić, żeby zaczął przeklinać.

Gość gość
gość dziś gość dziś Po co klamiesz? Piszesz anonimiwo napisz jej prawde xxx Napisałam prawdę,brzydzi mnie takie zachowanie i tacy mężczyźni.Nie każda chce takiego gościa.Elo

Gość gość
Lepiej zastanów się, gdyby mój brat pisał o sobie, nie byłby obiektywny, opisując siebie nie widziałby swoich wad w sposób właściwy. Pewnie też nie jestem w 100% obiektywna, znam mojego brata od dziecka, ale wiem, kiedy mnie wkurza, a co mi imponuje.