Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strasznie nudne są te niepracujace niedziele

Polecane posty

Gość gość

Na ulicach tylko rodziny z dziecmi, albo grypy mlodziezy, nie ma co robic, masakra...

Gość gość
Dokladnie w niedziele to siedze caly dzien w galerii a teraz takie nudy, ze nawet zaczelam ksiazke czytac. Beznadzieja

Gość gość
Oddam za darmo cały tydzień, wezmę tą nudną niedzielę.

Gość gość
Ja nie siedziałam całe dnie w galerii, ale co mnie wkurza: - w soboty, kiedy jest czas na zakupy jest też straszny tłum w sklepach i kolejki, - w niedziele puste ulice i senna atmosfera, a w centrum miasta tylko rodziny i grupki mlodziezy, przez to taka dziwna, senna atmosfera, - poza miastem we wszelkich miejscach gdzie mozna cos pozwiedziac tez tlumy, na szlakach itd, wszędzie, - jadąc na taka wycieczke nie można nic kupić, trzeba pamietac zeby wszystko zabrac ze sobą, prowiant itd, Czyli jednak sa przez nia utrudnienia, jak narazie nie lubie tych niedzieli wolnych od handlu

Gość gość
U nas na wsi nie ma kin, teatrow, parków. W niedziele nie ma co robić, tak to sie chociaz skoczylo do biedry, a teraz to co? Juz kolejna niedziele siedze w kuchni, bo sklepy pozamykali i rodzina zamiast po galeriach to mi sie na glowe zwala, bo nudza sie.

Gość gość
Widziałem naród, co bez celu się błąka. Zamknięty Lidl, zamknięta Biedronka.

Gość gość
No i dobrze, bo niedziela to dzien odpoczynku