Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdrość...

Polecane posty

Gość gość

Zazdroszczę wyglądu byłemu mojej dziewczyny. Ona mówi że nic w nim nie widzi, ale ja wiem swoje. Chcialbym mieć jak on 190cm wzrostu, wielkie mięśnie, kratkę na brzuchu mocny zarost. Po tym jak go zobaczyłem czuje się jakoś gorzej.

Gość gość
niepotrzebnie się porównujesz

Gość gość
Czemu? Chyba dobrze ze wiem z kim się spotykała?

Gość gość
A po drugie widzę że jestem jakby gorszy od niego. I to mnie dobija.

Gość gość
Ku..a dać ci na opamiętanie? To czytaj i pomyśl. Z kim jest teraz ta dziewczyna, kto jest jej facetem, kogo wybrała? Odpowiedziałeś? No to po kija sobie byłym głowe zawracasz, jak to ty jesteś dla niej numerem 1.

Gość gość
No wiem wiem. Tylko po prostu zazdroszczę mu wyglądu itd. I pewnie tego że robił z nią co chciał (moja nie chce za bardzo mówić co robili, ale mówi że 'więcej niż z tobą, ale już mnie to nie kręci').

Gość gość
gość dziś Dobra napisze jeszcze coś, może dotrze :classic_cool: Co mu po jego wyglądzie, skoro laska jest przy tobie!!! a nie przy nim. I skąd wiesz co on moze robił z nią, a może nie. A nie pomyslałeś, że może właśnie cienki bolek z niego w te klocki dlatego go dziewczyna zostawiła i nie chce mówić o szczegółach. Dam ci jedną radę - doceniaj to i ciesz się że ona jest teraz przy tobie, bo pewni wielu ci tego zazdrości łącznie z tamtym olbrzymem. A przestań się zakręcać na jego punkcie, bo popsujesz wasz związek.

Gość gość
To ten bajkopisarz