Gość gość Napisano Kwiecień 15, 2018 Hej wam szukam pomocy już wszędzie mam nadzieje ze chociaż trochę mi ktoś pomoże... Mieszkam obecnie za granica 24marca zaczęły mi się plamienia 26 przyszła miesiączka taka jak zawsze. Po miesięczce 4 dni zaczęły się plamienia bóle podbrzusza jak na okres wtedy już zaczęło się większe krwawienie ból jajników. Ból ból przez dwa dni odczuwany podczas ruchu kiedy leżałam bez ruchu nie bolało. I tak do dzisiaj się kręci na przemian jeden dzień jedna strona drugi dzień druga strona jajników trochę po środku i na trzeci tak jakbym miała zaraz dostać okres. Natomiast krwawienie wczoraj ustąpiło jest tylko dużo śluzu. Do polskiego ginekologa są długie terminy a wiec wybrałam się do szpitala na izbę przyjęć po 6 godzinach czekania w poczekalni pobrali mi krew i mocz stwierdzili ze infekcji, ciąży nie ma i nie wiedza co mi jest bez zrobienia usg kazali iść do domu i iść do ginekologa... do ginekologa jeszcze 6 dni a ja coraz bardziej zaczynam się niepokoić ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach