Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wcale nie uwazam sie za jakas pieknosc..

Polecane posty

Gość gość

ale ludzie sie strasznie na mnie gapia.Juz nie wiem o co chodzi.Nie smierdze,nie ubieram sie jak k*****,ubieram sie skromnie,nie robie sobie wyzywajacego makijazu,nie zachowuje sie jakbym uwazala sie za osmy cud swiata,nie jestem rozwydrzona ale sie na mnie gapia.Co zrobic,zeby przestali mnie zauwazac ? Czasami czuje sie jak jakas istota pozaziemska :O I jakby co nie jestem przesadnie na sobie skoncentrowana.Ile bylo takich sytuacji,ze bylam zaabsorbowana wlasnymi myslami ale czuje na sobie czyjs wzrok...odwracam sie a tu stoi para,facet i kobieta i sie namnie gapia jakby jakas atrakcje zobaczyli.Jest to wk*****ajace.

Gość gość
Inni ludzie smieja sie glosno,wyglupiaja i nikt ich nie zauwaza.A ja wystarczy,ze gdzies wejde i juz wszystkie oczy sa zwrocone na mnie.A jak sie odezwe to juz w ogole.Do doopy.

Gość gość
To mnie zniecheca do ludzi bo mnie traktuja jak jakiegos ufoludka.

Gość gość
A co masz do seksownego stylu?Miniówka to nie styl ''dzifki'' bo normalne kobiety też czasem się tak ubierają.Może masz krzywy ryj i to dlatego.Albo chorujesz na chorobę psychiczną i masz takie urojenia,boisz się ludzi?Idź do lekarza

Gość gość
gość dziś A co masz do seksownego stylu?Miniówka to nie styl ''dzifki'' bo normalne kobiety też czasem się tak ubierają.Może masz krzywy ryj i to dlatego.Albo chorujesz na chorobę psychiczną i masz takie urojenia,boisz się ludzi?Idź do lekarza x A gdzie ja napisalam,ze akurat miniowka to styl dziffki ? Czytaj ze zrozumieniem.Nie mam urojen i nie boje sie ludzi a krzywego ryja tez nie mam.

Gość gość
Wypowie sie ktos normalny ?

Gość gość
pokaż się to ocenimy

Gość gość
Prawdopodobnie masz paranoje bo nikt się nie gapi na drugą osobę jak p******y o ile tak jak piszesz niczym się nie wyróżniasz. Choć nawet gdy ktoś szokuje wyglądem to ludzie starają się gapic dyskretnie. Tak więc to problem twojej głowy raczej.

Gość gość
Nie wstawiam fot na takie fora.

Gość gość
Raczej wygląda na to że masz jakąś fobie i sama sobie ubzdurałaś, że wszyscy skupiają uwagę na tobie.

Gość gość
Na mnie też. Wk*****a mnie to.

Gość gość
Pokaż im język, albo faka, albo odwróć się i wypnij, albo powiedz im coś do słuchu, albo zapytaj: co się gapisz? 70 - 80 % powie dlaczego się gapi. Kiedyś poznałam grupę ludzi i pewien młody facet gapił się na mnie bezustannie. Na chwilę odwracał wzrok, ale łeb mu wędrował znowu w moją stronę. I tak przez ponad godzinę. Myslałam że się wścieknę, robiłam różne miny, okazywałam mu że mnie to wkurza, wszystko na nic. W końcu okazało się, że jestem podobna do Ostałowskiej, która grała w jakimś namiętnie oglądanym przez niego serialu.