Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Srynik nie kłam bo jesteś na FB jesteś z Kalisza mieszkasz w Royal Leamington Sp

Polecane posty

-a i masz na profilu napisane Białe z Prącia i jest tam twoje zdjęcie takie jakie dajesz na kafe czemu kłamiesz że nie ma cie na FB?

Mieszkasz w Royal Leamington Spa

Ale to jest twoje zdjęcie na FB? skąd man on the moon miał twoje zdjęcie?

powtarzam po raz trzeci ja nie mam konta na facebooku, tylko założył mi to konto man of the moon z tego forum :).

Gość gość
Ładne miasto

jakby ktoś mógł zgłosić to konto tak w ogóle, to byłbym wdzięczny :D. Dzięki.

ciekawe czy coś podziała, myślałem, że ten kto założył to konto, że będzie tak mądry i skasuje, ale jednak nie jest ten ktoiś mądry, tylko głupi ^^.

gość dziś Ładne miasto x nie wiem czy piszesz poważnie, ale na mnie już to miasteczko takiego wrazenia nie robi specjalnie, wiele razy pamiętam jak z kumplem gadaliśmy: im sick of leamington i on to samo :D🖐️. Są fajne aleje, jest np. taka ulica gdzie są same stare domy co chyba mają po 100 czy 200 lat, i bardzo luksusowe dla bogatych, to jest piękne. W mieście bezdomni ludzie, więcej niż w Polsce, co pytają o drobne. W Polsce tak bezdomnych nie ma specjalnie. Są brudne dziury, ogólnie tą są fajne domy i brzydkie. Znam leamington na pamięć, wolę Warwick, jakbym miał szmal dużo szmalu to bym tam mieszkał ;).

1 maja mija 4 rocznica mojego przyjazdu, już 4 lata się kisze w tej dziurze leamingtonowskiej :P