Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sny prorocze

Polecane posty

Gość gość

Czy mial ktos z was kiedys jakis sen proroczy? Ciekawi mnie to :P

Gość gość
Co nie ma tu zadnego proroka? :D

Gość gość
Lepiej nie mieć.

Gość gość
Tak i jeszcze bardzo naprowadzające od zmarłych, ale nie napisze żadnych więcej szczegółów, to zbyt prywatne przeżycia.

Gość gość
Ja na szczescie tez zadnego nie mialam. Jedynie to mam sny kontrolowane. Co do zmarlych to mi sie czasem snia i pozniej mam takie dziwne uczucie

Gość gość
Ja mam czasem tak realistyczne sny, ze po przebudzeniu potrzebuje chwili zeby sie zastanowic czy to tylko sen czy rzeczywistosc :D Proroczego jeszcze nigdy nie mialam, ale to moze nawet lepiej. Brzmi to troche przerazajaco :o Moj wujek mial raz sen proroczy. Mowil, ze snila mu sie brudna rzeka a na niej trwatwa z jakims bialym cieniem i podobno na drugi dzien zmarl papiez

Gość gość
Mojej znajomej snilo sie niemowle na rekach, ktoremu nagle zlamal sie kark. Na drugi dzien miala zlamana reke.

Gość gość
To nie jest sen proroczy. Proroczy jest wtedy gdy to co się przyśnilo jest identyczne w szczegółach w realu. Nie polecam.

Gość gość
Sny ogolnie sa bardzo ciekawe. Fakt moze to nie sen proroczy, ale dziwny zbieg okolicznosci.

Gość gość
Mialam. Ale wolalabym nie miec.

Gość gość
gość dziś Proroczy jest wtedy gdy to co się przyśnilo jest identyczne w szczegółach w realu. x Tak własnie miałam (00:20) cały jeden dzień co kilkanascie minut działo się dokładnie, chronologicznie to co mi się śniło. Z tyloma szczegółami, że aż niemożliwe, tym bardziej że było to w miejscu przypadkowym, więc tu nic nie mogło być zasugerowane przez moją podświadomość. . Zresztą to nie był pierwszy raz.

Gość gość
A mozecie cos wiecej powiedziec?? Czy zdarza sie to czesto czy np mieliscie do tej pory tylko jeden w waszym zyciu

Gość gość
gość dziś To nie jest sen proroczy. Proroczy jest wtedy gdy to co się przyśnilo jest identyczne w szczegółach w realu. Nie polecam. X A w jaki sposób to się objawiło u Ciebie? Jak to możliwe żeby było identycznie jak we śnie?

Gość gość
Miałam taki ze od tamtej pory śpię spokojnie :classic_cool:

Gość gość
Aj kurde az bym chciała kilka rzeczy powiedzieć, ale zawsze jest ten "strach" że ludzie nie zrozumieją, albo zaczną się bezsensowne teksty o jasnowidzach itp. Ale uwierzcie, że różne dziwne rzeczy mają miejsce. Dobranoc, śpijcie spokojnie.

Gość gość
To nie mów. Kogo to interesuje tak naprawdę?

Gość gość
Mnie to interesuje na przyklad :P Po to jest ten watek, by dzielic sie swoimi doswiadczeniami. Jesli kogos to nie interesuje to nie musi tu wchodzic

Gość gość
Nie miałam na myśli wątku. O pewnych rzeczach nie warto nikomu mówić bo od razu po kaftan zadzwonia. Taka mentalność.

Gość gość
Wiadomo, ze niektorym snia sie prywatne sprawy i nie chca o tym mowic. X Byla jedna stewardessa, ktora przewidziala katastrofe lotnicza (oczywiscie ta w stanach w '72 ;))

Gość ProrokPregonita
mam wizje prorocze, z polityki to np. załamanie na rynku akcji, wielki krach, upadek państwa Izrael, powstanie niepodległej Szkocji, z Polski to Duda nie będzie niedługo już prezydentem, a Kaczyński zachoruje i umrze (to wszystko na najbliższe lata)

Gość ProrokPregonita
Z ekologii: ogromna ilość zwierząt zginie, wulkany wybuchną w rejonie Morza Śródziemnego (Włochy?), w Turcji się zatrzęsie, ten kraj zostanie zniszczony. W Azji zatrzęsie się w Indonezji i co nikogo nie zdziwi w Japonii, nastąpi wielki exodus ludzi.

Gość gość
Nie strasz :D

Gość gość
Chyba lepiej nie wiedzieć co przyniesie mam przyszłość. Tak jest ciekawiej :)

Gość gość
Lepiej być nieświadomym :o

Gość gość
A słyszeliście o porażeniu przysennym? To chyba jest jeszcze gorsze niż sny prorocze

Gość gość
Ktos cos ciekawego opowie? :D

Gość gośćpowaznie sie pytam
Prosze o porade jak mam rozumiec moje sny.np snilo mi sie ze jestem w miescie cos na styl wloski lub l Maltanski.wiem ze niedaleko bylo morze. Za kilka miesiecy znowu znalazlam sie w tym miescie wiedzialam gdzie co sie znajduje,wiedzialam ze za tymi schodsmi jest morze.w tym miescir nigdy nir bylam wiec nie wiem co to moze znaczyc

Gość Alfred Żuk
A ja miałem objawienie w ciągu dnia gdy się relaksowałem i wtedy to się stało, bardzo szybki puls, otworzenie się innego wymiaru, ciało znieruchomione jakąś nieziemską siłą, oraz telepatyczna wymiana myśli z siłą wyższą. Pewnie myślicie że to bajki ale kto to miał to wie o co chodzi.

Gość gość
dziś To moze tez mialas proroczy. One przychodza niespodziewanie