Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka0098

Mój facet pragnie trójkąta

Polecane posty

Mój facet ostatnio zaniepokoił mnie swoim zachowaniem, mianowicie mam wrażenie, że chciałby przeżyć ze mną seks w trójkącie ale z ... facetem!! Już dwa razy po pijaku wygadał się, że ma taki fetysz mianowicie ze jakiś obcy facet mnie bzyka a On na to patrzy a później dołącza do nas po czym widzac moja mine twierdzi ze robi sobie jaja ale ostatnio powiedział, ze jego marzeniem jest bzykac mnie i wkładać mi jednocześnie wibrator ..!! a ostatnio siedząc z kolega lekko podchmielony pytał się jak się czułabym się bzykając się z nim i kolega i czy by mi się podobało .. Już sama nie wiem czy robi sobie jaja czy naprawdę chciałby to zrobić... Dla mnie to nie jest normalne bo jeżeli kocha się druga osobe to nie przychodzą takie głupie rzeczy do glowy... Co myslec mam o tym?

Gość gość
Dla jaj by tego nie mowil tyle razy. Widocznie tego chce.

Gość gość
powiedz ze sie zgodzisz pod warunkiem ze ten kolega poda mu do buzi albo go bzyknie podczas trojkata

a tak na serio? aktualnie jest w pracy wiec mogłabym mu napisać teraz sms ze chciałabym to zrobić, czy lepiej poczekać az znowu się upije i wtedy go sprawdzić?