Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mam 10 latków

Polecane posty

Gość gość

Jaki wzrost, wagę i nr buta mają wasze dzieci? Moja córka ma 9,5 roku, 147 cm wzrostu i nr buta 34. Martwię się żeby nie wyrosła na jakąś gigantkę :(

Gość gość
maja ma 135 cm wzrostu , but 33

Gość gość
hehe mój syn 8 letni ma but 34 i ubrania na 140

Gość gość
Syn :) but 35, dokładnego wzrostu nie podam, ale rozmiar nosi już 152. Pod koniec roku dopiero będzie miał 10lat.

Gość gość
Córka miała w tym wieku 152cm i 36 numer buta :P

Gość gość
gość dziś A nie przyszło ci do głowy, że ona teraz może przestać rosnąć przez jakiś czas? Albo będzie rosnąć do pierwszej miesiączki, a potem stop. Dociągnie jeszcze 5 cm. Mnie się też wydawało, że moje córki będą wyższe, a jednak do mojego wzrostu jednak nie dobiją. Mam 166 cm.

Gość gość
dziewczynki w wieku ok 10-12 lat rosną szybko, nagle - to natura tak zrobiła, bo przecież wkrótce miesiaczka i niedługo później już nie rosną. koleżanki z klasy - dwie, nie wszystkie - mojego syna, są od niego wyższe. jedna prawie taka jak ja (ja mam 162 cm) Ja mam syna, ma 10 lat 8 miesięcy. wzrost akurat sprawdzałam niedawno, 147 cm, waga ok 37-38 kg, but 38 - tak jak ja. ja mam 162 cm tylko ale mąż 187. sądzimy, że syn osiągnie 180 na pewno, a kto wie może przerosnie kiedyś tate. bo mnie to na pewno za max 2 lata. kolega mojego syna sięga mi do czoła, a jego siostra która ma niecałe 9 lat, ma rozmiar buta 37. ... ale ich tata ma 190 a mama prawie 180

Gość gość
Ależ często jest ten mit z miesiączką powtarzany. Do 18-20 roku dopiero zamkną się nasady kości długich. Dziewczyny spokojnie do 18-19 r.ż. rosną. Chłopcy do 21 r.ż. :)

Gość gość
Tu autorka. Trochę się martwię jednak, bo w grudniu ją mierzyłam i miała 139 cm a tu nagle w marcu już 147 cm i wszystkie spodnie za krótkie. Ja jestem wysoką bo mam 174 cm ale mąż jak na faceta niski bo 176 i obie babcie są niskie, więc myślałam że córka też nie będzie wysoka. Generalnie kobiety o przeciętnym wzroście mają lepiej.

Gość gość
Moja 10 letnia córka ma 141 cm wzrostu i 38 kg wagi. Rozmiar buta 34.

Gość gość
Akurat bylam dzis na bilansie. Moj ma 146 cm i 30kg. Wkurza mnie numer buta. 37-38. Przeciez on we wrzesniu skonczy 10lat:-( ja mam 44. Dobrze ze to chlopak

Gość gość
Syn 10 lat, 140 cm, 27 kg.

Gość gość
Córka, 10 lat 5 miesięcy, waży ok 35-36 kg, wzrost już ok. 150 cm, buty rozmiar 38 od niedawna. ja mam 39, mąż 46, ja 168cm, mąż 184 cm.

Gość gość
Teraz dzieci sa wysokie. Moja ma tak jak twoja ale ma 9lat

Gość gość
córka lat 13. Wzrost 164, waga 42 kg rozmiar buta 39, Tylko,że jeśli chodzi o rozmiar obuwia to co firma to inny rozmiar.

Gość gość
Córka 10 lat but 36/37 wzrost 157