Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zapanować nad zauroczeniem ?

Polecane posty

Gość gość
Zastanów sie dobrze autorze, nim bedzie za późno... Ona mysli przede wszystkim o sobie, nie zwraca uwagi, ze masz narzeczona, wcale nie jest niewinna. Ty sie męczysz, niebawem moze tez przekroczysz barierę i zaczniesz myślec o Sobie. Dojdzie do zdrady, narzeczona sie dowie, zlamiecie jej serce oboje :-/

Gość gość
10:34 ehhh wiesz u ciebie z moralnością tez jakby cos szwankuje, nie dość, ze zaraz znalazłaś sobie "pocieszyciela" (ostatnia rzeczą po rozstaniu było u mnie myślenie o kimś innym, nowym), to zaraz zaszlas z nim w ciąże?:-/ chyba jestes z gatunku tych co to tydzień po rozstaniu zaraz maja nowego faceta i nigdy nie sa same...

Gość gość
Niech ja zdradzi , przynajmniej dobrą dziewczyną się od niego uratuje a mu zostanie nierzadnica , ludzie powinni się dobierać do siebie charakterem , dobrzy i wierni razem a podłe zdradzieckie szuje razem

Gość gość
12:53 jesteś facet obrzydliwy ze się ciebie czytać nie da , skoro ja porzucił to miała prawo zajść w ciążę z innym tym bardziej że minęło pół roku , to on ja skrzywdził więc nie powinna płakać po kimś takim , nie odwracaj kota ogonem ze masz zepsute sumienie i jesteś paskudnym egoista, faceci to by chcieli odchodzić zdradzać roochac ile wlezie i najlepiej żeby porzucone czekała jak wierna sunia , w łeb sie puknij

Gość gość
I co nadal ślub planujesz? Debile wszedzie...

Gość gość
Czuje się podle, żałuje, że do tego wszystkiego doszło a zaczęło od głupich, niewinnych żartów. Gdy mi wyznała miłość poczułem się taki dumny .... Mogłem w ogóle do tego nie dopuścić.

Gość gość
12:53 serio nie wierzę w to co czytam :D to kobieta ma 10 lat rozpaczac po gnidzie która odeszła albo zdradziła ? Hahaha niedoczekanie wasze , nawet jakby znalazła faceta dzień później to już nie twój interes skoro skrzywdziles

Gość gość
Znasz laskę z pracy, z rozmowy i już Ci miłość wyznaje? Nie czujesz parodii?

Gość gość
12:57 ty się puknij miernoto - jestem kobieta, to po pierwsze. Dwa - wiem, ze ty jestes autorka tego postu z 10:34:) takze nie poszło Ci pisanie jako Osoba trzecia, bo od razu widac, ze to ty. Po drugie - pewnie, ze miałaś prawo, tylko, ze rozstanie po paru latach zwykle sie przezywa i nie leci od razu na nowego bolca:) ty widac taka sunią jestes wlasnie, skoro cie tak szybko "pocieszyciel" zapłodnił:) szkoda tylko dziecka, ze bedzie miała taka tępa matkę:) zal, zal i jeszcze raz zal. Nikt ci nie każe płakać Latami, ale sama wystawiasz sobie świadectwo, jak bardzo byłaś zakochana, skoro zaraz jakis nowy facet Cie pukał, w efekcie ledwo pół roku późnej juz ciąża;) ludzie i tak Cie ocenia. "Miała prawo zajść w ciąże z innym, tym bardziej, ze minęło pół roku" hahaha faktycznie powód do dumy:) jak ten Cie zostawi, to pewnie za kolejne pół roku bedzie następne dzidzi z innym:D

Gość gość
Ta jej miłość to swędzenie pipska zgrzybialego , o miłości można mówić gdy się razem przejdzie kupę złych o dobrych chwil , miłość nie zna egoizmu a skoro ona wie że kogoś masz i się nadal pcha to zwykła zdzir ...

gość dziś """Paradoksalnie im bardziej pragniemy szczęścia dla drugiej osoby tym bardziej sami jesteśmy szczęśliwi , ty pragniesz szczęścia jedynie dla siebie więc pewnie wybierzesz taką drogę gdzie będziesz jeszcze gorzko płakał , ustaw się k****a do pionu facet i zapros narzeczona na kolację kup kwiaty , zabij człowieku rutynę , poczuj się tak jak kiedy się poznaliscie , idźcie się wieczorem przespacerować nad jezioro""" Żałosne jest takie manipulowanie innymi, żałosne i wstrętne są próby wzbudzenia w kimś poczucia winy czy wstydu. Zastanów się nad swoją moralnością. Wierzę , że jak się kogoś naprawdę kocha 5, 10 czy 25 lat, to takich problemów się nie ma. Ta dziewczyna, z którą jest autor zasługuje na taki wielki szacunek? A tamta nie? Jest zupełnie odwrotnie. Niech tamta sobie znajdzie kogoś odpowiedniego dla siebie, wtedy szacunek jej się będzie może należał...SZACUNEK NALEŻY SIĘ TYM, KTÓRE SAME SIĘ SZANUJĄ,KTÓRE WIEDZĄ U CZYJEGO BOKU JEST ICH MIEJSCE. U tego, dla którego będą całym światem. Mężczyzn ani kobiet się nie zajmuje, zająć to można miejsce w kolejce, w sklepie po jakiś towar. Ludzie to nie przedmioty. Ich uczucia mogą się zmieniać.i najlepiej kierować się nimi. Ale to jest właśnie kwestia szacunku do siebie.

Gość gość
13:01 O tu widze, ze kolejny twoj wpis 10:34 i znowu piszesz, ze jestem facetem:D lo matko:D

Gość gość
13:04 ta pewnie rzucilas faceta i myślisz że po tobie placze i dostałaś piany na gębie ze może już ma nową a o tobie zapomniał i prawidłowo :D a tak na serio to wiem że jesteś autorem i się nie osmieszaj, po kimś kto zostawia i odchodzi nie ma co płakać a nawet trzeba znaleźć kogoś nowego , bo osoba porzucajaca zawinila a nie porzucona, adios

Gość gość
A Ja znalazłam nowego chłopaka po 4 miesiącach bo mnie zostawił dla innej , może trzeba mnie ukamienowac że nie płakałam po smieciu? :D :D :D

Gość gość
Tak na dobrą sprawę każdy ma prawo każdego "rzucić". Chyba nie liczycie na to że człowiek poświęci swoje życie i szczęście dla partnera. To musi działać w obie strony.

Gość gość
Jeśli facet zostawia albo zdradza to nie jest nawet warty całować stóp tej dziewczyny i ona ma prawo do znaleznia miłości i prawdziwego szczęścia amen

Gość gość
życzę wam wszystkie przemądrzałe ,żeby chociaż raz zdarzyło wam się tak zauroczyć zobaczymy co wtedy powiecie i nie mówcie że nigdy wam bo życie lubi zaskakiwać i proszę nie bądzcie takie wulgarne to dopiero wstyd dla kobiety tak się wyrażać

Gość gość
Akurat taki jak ty to nie ma prawa moralizowac nikomu , to ty zdradziles emocjonalnie dziewczynę o zycze żeby to wyplynelo przed ślubem ze by miała czas uciec od ciebie

Gość gość
To jak się zauroczyles to odwolaj ślub z narzeczoną i oswiadcz się nowej ,co za problem ?

Gość gość
13:08 nie tepaku, nie jestem autorem Oraz nie rozeszlam sie i nie mam piany:) Widac ze jestes bezrefleksyjna pustaczka, pewnie spalone blond kudły i koniecznie hybryda;) Idz moze dupodajo sie troche dokształć, bo dziecko trzeba uczyć i wychowywać:) niestety, ale widac Po twojej pisaninie niziny:) ze tez takie matoły sie rozmnażają:) Ja tez mowie adios, k***o osiedlowa:)

Gość gość
13:15 Po co :D jedna w domu do rzeczywistości a druga do fantazji.

Gość gość
Cześć autorze. Dam Ci radę. Sama mam już to za sobą.. Musisz sprowadzić waszą relacje do męczeńskiej. Nie będzie to łatwe, nie nastąpi od razu i jeśli to silne zauroczenie to będzie trwało nawet kilka lat. Oto co powinieneś zrobić: - nie komplementuj - nie interesuj sie jej życiem - nie patrz "tym" wzrokiem - rozmawiaj tylko na tematy związane z pracą Wszystkie pytania typu co u Ciebie, jak Ci minął dzień. ..inteligentnie ignoruj. - zero komunikacji sms itp - nie patrz w jej kierunku Po prostu zbywaj . Jeśli dziewczyna ma swoją godność, zrozumie i odpusci. Gwarantuje.

Gość gość
10.34 no no szybka jesteś :D po pol roku już ciąża, po ponad roku bedzie juz ślub z pocieszycielem... Radze się zastanowić bo pp takim czasie jeszcze sie faceta Tak dobrze nie zna, dopiero się poznaje w miarę upływu czasu. Skoro po 6 latach były wywinął Ci taki numer to ja bym się bala za następnego wychodzić za maz po jakiś 1,5 roku a po 6 miesiącach juz być w ciąży! No ale Ty jesteś z gatunku tych co ,,nie umieją być same" i muszą kogoś mieć ;)

Gość gość
Mnie zostawila tak dziewczyna po 3 latach razem. Poszla do pracy, poznala jakiegos fagasa, ten ja wydymal, zrobil bachora ale przeciez nie bedzie rozwalal swojej rodziny i zostawil ja sama z dzieckiem. Nie chcialbym jeszcze raz tego przezywac, dlatego jestem sam.

Gość gość
edit. Do autora Sprostowanie .. Sprowadź relacje do czysto koleżeńskiej. Da się. Jeśli bardzo tego chcesz.

Gość gość
13:18 A ciebie co tak boli dupa? Jej sprawa kiedy i z kim zachodzi. Z tego co widzę to po kopnieciu przez faceta w d**e kobieta powinna ubrać wor pokutny i przeżywać żałobę przez 10 lat minimum. Czasami najtrwalsze związki to są właśnie te które rozwijają się w z***biscie szybkim tempie. W******ja mnie takie babska jak ty.

Gość gość
13.22 nie żałobę przezywac w nieskonczonosc, owszem spotykać się z innymi, związać się z innym ale Nie zaraz w ciążę zachodzić i ślub planować nie znajac tak dobrze partnera. Mądra kobieta, NAUCZONA DOSWIADCZENIEM, z którego wyciągnęła wnioski, będzie ostrożna żeby nie wpakowac sie czasem z deszczu pod rynne. Dobrze będzie obserwować partnera i nie ufać w 100%- Tak, właśnie, bo facetom NIGDY nie mozna ufać tak do końca! Wielokrotnie się o tym przekonalam, z tego co czytam na kafe to tylko sie upewniam w tym... Fajnych facetów jest bardzo malo i trzeba być ostrożną. No ale niech każda postępuje jak uważa, ja przedstawilam swój punkt widzenia. Pozdrawiam :)

Tak przyszło zauroczenie, które trafia praktycznie każdego co jakiś czas (gorzej z tym obścliskiwaniem) i już zostawić partnera... Wgl te związki to coś cholernie nielogicznego, niech się każdy z każdym pieprzy, pieprzyć cywilizację i człowieczeństwo, walmy się jak małpki bonobo... A Ty autorze albo jesteś zwierzak albo człowiek, to drugie wiąże się z wartościami.

Gość gość
Wpadki chodzą po ludziach. Nie wiesz?

Gość gość
Poza tym, 10:34 powinnas troche wyciągnąć wniosków, skoro tak Cie dosiewdczylo, a ty zachodzisz w ciąże z ledwie znanym facetem. Ale twoje "az" pół Roku od rozstania Cie przeciez usprawiedliwia:D Niestety, ale za duzo to ty w głowie nie masz - potem lament, ze sama z dzieckiem sie tuła - facet poszedł w długa:-/