Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Od listopada czekam na badanie rezonansem które będę mieć w maju w Opolu tutaj

Polecane posty

, www.wszn.opole.pl (wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny im Świętej Jadwigi Śląskiej ulica Wodociągowa 4,45-221 Opole)

Czemu w Polsce tak długo się czeka a za granicą nie ma kolejek?

Gość gość
bo nikomu się nie spieszy w bezcelowym leczeniu świrów

10:49 ile razy mam ci powtarzać że nie mam schizofrenii ani psychozy ani autyzmu ani zwidów i omamów i innych chorób psychicznych i nie jestem świrem bo mi nie stwierdzono ani schizofrenii ani halucynacji i omamów ani psychoz i zwidów i innych chorób psychicznych nie stwierdzono mi bo byłem tam na obserwacji ile razy mam ci jeszcze powtarzać że nie mam schizofrenii i nie jestem świrem ile jeszcze razy a na obserwacji w szpitalu byłem w od lutego do marca

Ile razy mam ci jeszcze powtarzać że nie mam schizofrenii ani psychozy ani autyzmu ani zwidów i omamów i innych chorób psychicznych więc nie jestem świrem wbij sobie to do łba!!! Pierwszy raz w szpitalu psychiatrycznym na wodociągowej w Opolu byłem z powodu depresji ale też nie stwierdzono u mnie schizofrenii i innych chorób psychicznych ani wtedy ani teraz ile razy mam ci to jeszcze powtarzać?

Gość gość
możesz sobie powtarzać do upadłego jesteś świrem i twoja działalność na kafe najdobitniej o tym świadczy. a każdy czub twierdzi że jest normalny, więc i tu nie jesteś wyjątkiem

10:57 czyli równie dobrze ty możesz być świrem bo twierdzisz że jesteś normalny ps akurat psychiatra specjalista mi nie stwierdziła schizofrenii ani halucynacji i omamów ani psychoz i zwidów i innych chorób psychicznych więc nie jestem świrem i nie podważaj kompetencji zawodowych psychiatry bo nim nie jesteś

Gość gość
W LuxMed Diagnostyka na rezonans meagnetyczny czeka się maksymalnie 48 godzin i nie trzeba mieć skierowania.