Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Diety nie dzialaja.

Polecane posty

Gość gość

Po co sobie rujnowac zdrowie? Rozumiem, ze gdy sie zle czuje w swoim ciele to chce sie schudnac - tez tak kiedys mialam. Ale to tylko prowadzi do tego, ze ciagle sie mysli o jedzeniu, ciagle nie mozna zjesc tego, a to tamtego, trzeba planowac posilki i czuje sie czlowiek jak smiec gdy w koncu nie wytzyma na diecie lub gdy po schudnieciu znowu tyje. Tak sie nie da zyc. Po pierwsze to ta obsesja jest przede wszystkim problemem w naszej glowie. Po drugie jedzenie po prostu zdrowo, i mam tu na mysli jedzenie normalne, ale z duza iloscia warzyw i owocow, jedzenie regularne i porzadny spacer chocby raz na tydzien wystarcza by utrzymac zdrowa wage. Osobiscie przestalam jesc mieso - ze wzgledow etycznych - gdy tylko zatsapilam je fasola, ciecierzyca, soczewica, to moja waga zaczela leciec w dol, pomimo ze nie licze kalorii i jem by zaspokoic glod, to caly ten blonnik naprawde pomaga w spalaniu. Kobiety - weglowodany to wcale nie wasz wrog. Choc oczywiscie lepiej zjesc chleb z piekarni niz slodka bulke lub owoc niz ciastko. I to wystarczy. A i ciastko czy bulke mozna czasem zjesc.

Gość gość
co do wzgledów etycznych, jakie buty nosisz , czy nuie skorzane?

Gość gość
Ja też jestem bardzo zadowolona z efektu jaki udąło mi sie uzyskać po zastosowaniu Slimunox. W końcu pomimo, że na samym początku szczególnie jeżlei chodzi o ćwiczenia to nie wyglądało to tak optymistycznie pokonałam nadwagę

Gość gosciówaMarcelina
Działają działają. Trzeba mieć do tego odpowiednie podejście i wiedzę. Osobiście od kilku lat próbowałam zrzucić na wadze - efekty były, ale krótkotrwałe. W lutym zaczęłam chodzić do dietetyczki https://light-life.pl generalnie jak sama dietetyczka mówi, pracę wykonuję ja - ona mi pomaga i pilnuję abym trzymała się wyznaczonej diety. Efekty są. Mam nadzieję, że już tak zostanie :)

Gość nofsa
Jeśli naprawdę nic nie działa to może powinnaś spróbować innych metod, teraz istnieje wiele nowoczesnych sposobów które pomagaja w modelowaniu sylwetki. Możesz więcej poczytać o tych zabiegach tutaj https://lipoline.pl/liposukcja-laserowa/ swoją droga to bardzo dobra klinika która dysponuje nowoczesnym sprzetem i wspaniałymi specjalistami.

Gość gość
Z kolei moim problemem były napady głodu.Każda dieta kończyła się fiaskiem,nie wytrzymywałam po prostu chęć jedzenia była silniejsza.Pierwsze trzy tygodnie na diecie teraz dieta plus Slimunox.Zdecydowanie jest łatwiej nie muszę podjadać.No i waga również spada szybciej.

Gość Anna Michoń
Witam, dieta nie działa pewnie dlatego, że jest nieodpowiednio dobrana do twojego organizmu, bo każdy ma inny organizm i potrzebuje innej diety, a jeżeli chodzi o odpowiedni dobór diety, która będzie dawać efekty, to polecam napisać do Igora, który ułoży ci odpowiednią dietę. To jego strona: https://www.igortreneronline.pl

Gość gość
Dokładnie. Trzeba zacząć odpowiednio się odżywiać i mi bardzo odpowiada opcja jaka daje mi wygodna dieta - jem zdrowo i regularnie

Fast Burn Extreme to unikalny wieloskładnikowy reduktor tkanki tłuszczowej. Silna formuła Fast Burn Extreme powstała z myślą o sportowcach i osobach aktywnych fizycznie, jednak z jej zalet może korzystać każdy – niezależnie od intensywności ćwiczeń i wagi ciała. *Przyspiesza metabolizm tłuszczów i węglowodanów *Hamuje proces tworzenia się tkanki tłuszczowej *Zwiększa wytrzymałość podczas treningu *Poprawia koncentrację *Nie zawiera środków dopingujących *Ulepszona formuła idealna dla sportowców i amatorów Link do zamówienie podaje --> http://nplink.net/XM98tigE

Gość gość Urszula A
To spróbuj zastosować Slimunox, ja na samej diecie też nie mogłam ujechać, a po 3 miesiacach stosowania tych tabletek moglam powiedzieć, ze pozbylam się nadwagi

Gość gość
Polecam www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=michal1876060 Profesjonalna pomoc w drodze do wymarzonej sylwetki

Gość gość
W okresie trzech miesięcy udało mi się dzięki Slimunox stracić 12 kg.Czy jest to dużo?Dla mnie tak bo wcześniej żadna dieta nie przyniosła pożądanego efektu.

Gość gość
tak jest!! diety nie działają same:):)

Gość gość
Mi zeszło 8 kg w ciągu 3 mc, po prostu zmieniłam sposób odżywiania trochę, zero białego pieczywa, makaronu, ziemniaków, bardzo ograniczyłam słodycze, do picia woda i mieszanki ziołowe + czerwona herbata, a do pracy jak nie mam czasu na jedzenie koktajl z białkiem tzn na noc zalewam 2-3 łyżeczki błonnika witalnego i chia wodą ok 200 ml, rano dorzucam garść mrożonych owoców, miarka białka, dolewam mleka, miksuję i pycha :-) popijam do obiadu, głód jest ale mały i po powrocie nie rzucam się na wszystko co można zjeść, nie obżeram się na noc. Ogólnie jem to na co mam ochotę ale mniej i już, mam 174 cm i z 77 zeszłam do 69 póki co :-) a grzeszki się zdarzają, czasem nawet duże ;-)

Gość gość
Dzięki Slimunox udało mi się schudnąć.Dla mnie jest to bardzo ważne ale ważniejsze dla mnie jest to że w ciągu tych trzech miesięcy nauczyłam się tego jak jeść aby nie przytyć.Trzymam się tego i prawidłowa waga się utrzymuję .Kolejną rzeczą jest to że polubiłam ******ie zaamierzam z niego rezygnować.

Gość gość
Zrób badania, koniecznie, tarczyca, cukier, wątroba, jeżeli nie spada, u mnie tak jak po 3 miesiacach kolejnej próby nie drgnęło i się wkurzyłam, bo serio ćwiczyłam, nie jadłam słodyczy, zdrowa dieta itd to okazało się że mam niedoczynność tarczycy, co wszystko wyjaśniło. Teraz przy lekach na tarczycę, kontroli poziomu TSH i iqacai waga spada :) Więc serio, warto to sprawdzić

Gość gość
Rzeczywiście Foreverslim działa i to na naprawdę zadowalającym poziomie. Udało mi się stracić całą nadwagę dopiero kiedy brałam te tabletki. Sama wiecznie coś podjadałam, miałam ochotę na słodycze, przy Foreveslim takich problemów nie było.

Gość Paula090
Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź teraz na: http://www.igortreneronline.pl I zobacz zmiany nawet w ciągu jednego tygodnia!

Gość gośćKamila P
A próbowałas dodać do tego ForeverSlim?

Gość gośćKingulla
Supelement nie pomoże. Lepiej wypróbuj Wygodną Dietę i więcej ruchu, a efekty będą.

Gość gość
Chcesz schudnąć do wakacji? Wejdź na stronę http://www.igortreneronline.pl i oddaj się w ręce profesjonalisty! Tylko teraz do wygrania 10.000 zł! Sprawdź, nie czekaj!

Gość gość
Ja jednak nie wyobrażam sobie odchudzania bez tabletek.Próbowałam i niestety nic mi z tego nie wyszło.Waga może i spadła ale potem znowu przybyło mi kilogramów.Stosując tabletki Slimunox nie tylko schudłam więcej niż na samej diecie,ale wagę utrzymuję do dzisiaj czyli nie wystąpił efekt jo-jo.

Gość gość Aldona B
To zastosuj Slimunox, jako wspomaganie diety i zobacz jakie wtedy uzyskasz efekty

Gość gość
Zle dobrana dieta nie zadziała. Należy skonsultować się ze specjalista ja tak zrobiłam i korzystam z wygodnaDieta. Posiłki smaczne i dostosowane do naszych potrzeb.

Gość gość
Moje zdanie jest takie że nie ma lepszego preparatu niż Slimunox.Stosowałam kilka innych tabletek i niestety porażka po jednych nie schudłam wcale a na innych owszem ale pojawiał się efekt jo-jo

Gość gość
Na mnie też nie działały te wszystkie słynne diety cud. Miałam potem straszny efekt jojo. Odkąd zdrowo się, odżywiam, jadam pięć posiłkow dziennie i trochę się ruszam, to schudłam już 15kg. Razem z dieta pudelkową Optimal Fit. Teraz nie zastanawiam się go ugotować, bo posiłki mam już rozłożone na cały dzień.

Gość gość
Odchudzanie z Slimunox rzeczywiście działa. Straciłam w sumie 14 kg w trzy miesiące. Jakoś nie prowadziłam specjalnej głódówki, starałam się jeść racjonalnie. To mi dało w sumie bardzo dużo, ale istotne, że nadal nie wróciłam do złych przyzwyczajeń, jestem szczupła