Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plamienie w 19 dniu cyklu

Polecane posty

Gość gość

Witam od 3 dni mam brązowe plamienie. Staramy się o dziecko. W tym miesiącu próbowaliśmy. Owulacja byla bo test robiłam owulacyjny to potwierdził. Będąc po okresie u gin z narzadami było wszystko ok. Czy może to być plamienie implantacyjne? Jak mieliście takie coś ma poczatku ciazy to jak wyglądało?

Gość gość
Ja nie miałam żadnego plamienia i żadnych objawów, bolał mnie brzuch i piersi jak na miesiączkę i nic kompletnie, zresztą jakiekolwiek objawy ciązy pojawiają się dopiero później, na samym początku jest stanowczo za wcześnie.

Gość gość
Jak dlugie cykle i czy regularne?

Gość gość
Mam nieregularne cykle, nie mam teraz zadnych bóli

Gość gość
Ja mialam plamienie ktore trwalo 5 dni taka brazowa wydzielina:p i do tego czulam sie jak przeziębiona. Do tego mega mocno bolaly mnie piersi. Nie martw sie Autorko, kazdy organizm inaczej reaguje. Jedna ma takie objawy, druga inne a trzecia nie ma wcale. Zycze wszystkiego dobrego i powodzenia!

Gość gość
A konkretnie to od ilu do ilu dni trwają twoje cykle?

Gość gość
Martwię się strasznie tym plamieniem. A od którego dnia miałaś te 5 dniowe plamienie? Czy dużo leciało z Ciebie? Ja nosze wkladki i idzie mi ich ok 3-4 na dzień

Gość gość
Cykle mam czasami 27 dni czasami 31

Gość gość
To są regularne cykle. A poza tym przy takich cyklach wątpliwe aby implantacja była tak wcześnie. Zaburzenia hormonalne się zdarzają.

Gość gość
Ja mam 28 dni regularne cykle i tez zaczęłam mieć plamienia 22dc I teraz mam normalny okres. :( w tamtym miesiącu wywołanie okresu poprzez luteine I w tym miesiącu to.... Poczekaj jeszcze kilka dni i zobacz czy nie przyjdzie. Jak nie to zrób test za tydzień czy tam 2 :)

Gość gość
To ja ta co miala 5 dni plamienie. Takie brudzenie to bylo. Tak jak ppd koniec okresu juz. Ciezko mi okreslic tak dokladnie. Ale pociesze Cie, wtedy tez szukalam w Internecie przerazona co to znaczy te plamienie i co wyczytalam? Ze plamienie implantacyjne trwa z 1 lub 2 dni i to jest bardzo skapa krew. Więc po czyms takim to bylam przerazona bo skoro u mnie trwalo 5 dni to jaka roznica przeciez i bylo obfitsze niz skapa plamka krwi. A jednak wszystko bylo pieknie potem. Tydzien pp terminie miesiaczki zrobilam 3 testy i od razu na kazdym mialam 2 grube krechy. Tydzien pozniej wizyta i gina i widac juz bylo serce bijace:) nie martw sie. Co bedzie to bedzie. Nie masz na to wplywu. Wiem ze sie stresujesz bo sama tak mialam. Tez nie chce Cie nakrecac bo moze faktycznie nic z tego w tym cyklu i bys byls rozczarowana takze cierpliwości:) misisz poczekac.

Gość gość
Jutro wybieram się do lekarza ale nie wiem czy coś konkretnego się dowiem. Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi .