Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość96

Była dziewczyna wciąż coś do czuje?

Polecane posty

Gość gość96

Witam ! Mam dla was pytanie odnośnie mojej byłej,w sumie najważniejszej dziewczyny w moim życiu,bo wiem że innej takiej już nie będzie,próbowałem parę razy innej historii ale to nie to samo. . . A teraz coś chce powiedzieć na temat. . Po 4 latach w jej życiu a w sumie to w pracy pojawił się przelotny facet,skończyło się tym że nie jesteśmy razem już od roku,on ją zostawił i w sumie gościu jest z tego znany że rujnuje kogoś związek żeby tylko się zabawić. . . . . Nie mamy ze sobą kontaktu bo nie potrafimy ze sobą już normalnie rozmawiać. . . Za dużo się stało po tym jak skończyliśmy związek, w agresji słownej i kłamstwach,głównie z jej strony bo dowiedziałem się o tym całym zajściu od znajomych,ona nie umiała się przyznać niestety do tego. . . . Tydzień temu moja dobra koleżanka była z nią na imprezie i trochę tam pod pytała się jej czy jeszcze coś tam jeszcze o mnie myśli itp. . . To jej odpowiedziała że czuje do mnie to samo co kiedyś ale nie chce mnie znać. . . I tutaj moje pytanie do was czy mam coś do niej napisać? Nie wiem co,wiem że jeżeli ja coś napisze to będzie że czego znowu chce itp. . . . . . Niby nie jesteśmy razem już dość długo ale zawsze będzie mi już na niej zależeć tak jak na początku znajomości. . . Dajcie jakieś rady co zrobić. . . Czy napisać do niej ,a może dać sobie już spokój i pozwolić jej odejść tak całkowicie. . . . Tylko głupot nie piszcie,bo to nie portal od takiego czegoś! Pozdrawiam!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować