jezyk403 0 Napisano Kwiecień 16, 2018 Witam serdecznie. Jak wiadomo nie od dziś każdy poszukuje alternatywnego rozwiązania do kopania kryptowalut. Wszystko wiąże się z dużymi kosztami a nie wszystkich na to stać. Długo szukałem również w internecie i chyba znalazłem więc chciałem się podzielić z wami ta informacja. Firma powstała jakiś czas temu w UK i dysponuje kopalnia z potężna ilością urządzeń które pozwolą na swobodne kopanie Bitcoina. Producent przewidział również program do kopania na komputery jako alternatywa. Najtańszy wynajem serwera to 15$ na rok czasu z prędkością 100G/H. Producent zapewnia stały dochód pasywny. Prędkość kopania można ustalić indywidualnie. Zwrot inwestycji jest średnio po 3 miesiacach później to tylko się zarabia. Na stronie producenta jest kalkulator który wam pozwoli obliczyć jaki dochód będziecie generować. Firma wypłaca 2 razy w tyg pieniążki w formie $. Testuje ta firmę od miesiąca i ciągle mam jakieś bonusy od firmy. Jeśli są pytania można zapytać na gg 492995. Pozdrawiam Link do kopalni: https://world-mining.net/746510298/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach