Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny jak się czujecie z tym, że w europie macie opinię puszczalskich?

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny jak się czujecie z tym, że w europie macie opinię puszczalskich?

Gość gość
Zwisa mi to.

Gość gość
Mam to gleboko w powazaniu :p Lepiej byc uwazana za puszczalska niz jak niemki za najbrzydsza ;)

Gość gość
dziś Niemki tylko w Polsce mają opinię brzydkich, a Polki puszczalskich mają opinię w UK, Niemczech, Holandii, a bestsellerowa książka znanego amerykańskiego podrywacza i coacha tą opinię tylko umocniła.

Gość gość
dziś Polacy mają opinię pijaków - rzeczywiście niezbyt pochlebna, niemniej Polki mają opinię najgorszą z możliwych niestety. :s

gość dziś i co cieszy cię to?wpisz : co Niemki myślą o Polakach i kliknij w google na wiadomości,tam jest nowy filmik.Wy nie jesteście lepsi.I skończcie zakładać te tematy bo to się robi denne.Adios

Gość gość
Mnie nie mieli, to co mnie to obchodzi

Gość gość
dziś cieszy? mnie to załamuje :s

Gość gość
No a jaka maja miec skoro za granice w 99% wyjezdza patologia??? Wiekszosc normalnych ludzi zostaje w Polsce

Gość gość
dziś ludzie po studiach też gęsto wyjeżdżali do UK. Niestety edukacja wyższa nie utemperowała ich prymitywnych zwierzęcych instynktów i chęci bycia zdzirami.

Gość gość
22:58 Tylko w Polsce??? Co za bzdury. Jakoś żaden cudzoziemiec nie jeździ do Niemiec na podrywy i seks. Tylko właśnie do Polski.

Gość gość
Angielki to dopiero puszczalskie sa! Wystarczy wyjsc raz na dyskoteke...

Gość gość
co mnie obchodza opinie:D kazdy odpowiada za siebie,ja bylam 1,5r w niemczech i jakos ani razu nie slyszalam takich glupich gadek;P predzej ze polacy to alkocholicy i zlodzieje ;))

Gość gość
dziś jeżdżą do PL na seks bo o rozwiązłości Polek nawet książkę napisano... polska rozwiązłość jest powszechnie znana, Niemki jakie są takie są, ale tak zszarganej reputacji jak Polki nie mają.

Gość gość
23:36 No zdziwilbys sie... Niemcy to LGBT i tęcza po całości, cnoty to nie są, dziewictwa do ślubu nie trzymają. Niemki też są puszczalskie, zwłaszcza młode, pijane na dyskotekach. W Niemczech są największe ćpuńskie festyny muzyczne. Jakoś tam nie jeżdżą napaleńcy, a seks przecież łatwy.

Gość gość
ludzie,,dlaczego wy macie takie kompleksy i sie przejmujecie byle czym...jak sie kura ze...sra tez to przezywacie ?? wyluzujcie .ja patrze na siebie na rodzine,w dooopie mamco kto o nas mysli ;))wy macie naprawde powaznyproblem pewnie po nocach nie spicie i spinacie tyłek

Gość gość
A co wy macie do LGBT I imprez?Ja imprezuję a nigdy nie zrobiłam nic złego xD Jestem bardzo młoda mam 23 lata i studiuje pomagam charytatwnie i ogólnie żyje.Korzystam z życia ale nie daje doopy.A co mnie jakaś opinia?A ile kobiet nie znosi Polaków wieśniaków?To dopiero jest się z czego pośmiać :D Jak z was facetów szydzą

Gość gość
dziś zawsze takie opinie są przykre i krzywdzące... nie ma co ukrywać, że to nic dobrego, że nasze kobiety mają taką opinię.

Gość gość
do 23:44 to sie zamartwiaj chlopie glupotami to dlugo nie pożyjesz :) nawet moj facet sie smieje jak mozna takie bzdety komentowac,no ale musialam :)

Gość gość
23:46 A co? Twoj chlop jezdzi na niemieckie k***y? A moze na marsze wolnosci? :)

Gość gość
Mam to w poważaniu:) yolo

Gość gość
Za to Polacy sa uwazani za staroswieckich i zacofanych bo nadal chca malzenstwa, ojcostwa i brzydza sie romansami. W calej europie tylko polscy mezczyzni tacy sa az wstyd sie przyznac skad jestem. Lepiej byc puszczalska niz porzadnickim.

Gość gość
No jak się bierze 20 £ za seks w londyńskim szalecie publicznym to jaką można mieć opinię? Kürwy wędrowniczki