Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Virgo 27

Związek bez seksu. Jak długo przetrwa?

Polecane posty

Gość gość
"to naturalne, ze sex zamienia sie w cos waznejszego" Co ty gadasz? Zamienia się w coś ważniejszego? Bzdura! Co najwyżej zanika, z różnych powodów, i zostaje ewentualnie posucha z powodu lenistwa, wygody czy niemoty. Ale nie ma zamieniania się w coś ważniejszego. Co za kosmiczna pier/doła.

Gość gość
"Po ilu tygodniach/miesiącach/latach dojdzie do rozstania (zakładając, że para NIE weźmie ślubu)?" X Latach?. Tylko osoba aseksualna będzie z kimś latami i nie będzie uprawiać seksu.

Gość gość
ale to zwiazek otwarty mialbybyc? ateistka i do slubu z seksem ??? uuuuu cos tu brzydko pachnie

Gość gość
po slubie wyuzdana?

Gość gość
Związek bez seksu może trwać nawet 20 lat , ale to taka prawdziwa romantyczna miłość a nie nadstawianie doopy każdemu " z miłości " a za pół roku inny bolec w rozepchanej doopie

Gość gość
Ciekawe kto to pisal ? Poczatek jak kobieta , a koniec jak facet . Za duzo romansidel .

Gość gość
A zwiazek bez milosci ile moze przetrwac ? Związek bez zaufania ile może przetrwać ? Związek bez zrozumienia ile może przetrwać ? Na takie pytanie nikt nie zna odpowiedzi są ludzi którzy żyją tak latami a są ludzie którzy o samym pomysle nie chcą słyszeć

Gość gość
Ile? Zależy. Jeśli to wczesny etap znajomości to w ogóle nie przetrwa, przynajmniej ja sobie tego nie wyobrażam. Czekanie do ślubu to jakaś abstrakcja, jak kupowanie kota w worku. Potem rozczarowanie i kiepskie pożycie i co z tym dalej robić? Jak kobieta nie ma doświadczeń tego typu to też seks będzie słaby. Sugeruje też to słabe libido, więc dobrze nie wróży. Żadnych plusów z czekania nie widzę. Aspekt fizyczny jest dla mnie bardzo istotny w kontaktach z kobietami i napiszę szczerzę, dla tej sfery wchodzę w ogóle w związki. Kobiety generują masę problemów i bez bliskości fizycznej "nie opłacałoby się" w takie układy wchodzić. Wtedy lepiej mieć po prostu bliskie przyjaciółki na odległość do pogadania i tyle.

Gość gość
związek pewnie nie przetrwa, ale coś w stylu takiego friendzone mnie by kręciło

Gość gość
Warto czekać z seksem do ślubu "Ci, którzy dłużej czekają, są potem bardziej zadowoleni z seksualnego aspektu związku" - zwraca uwagę Busby. Jego zdaniem jest tak dlatego, że zdążyli się oni "nauczyć rozmawiać, posiedli też umiejętności potrzebne do rozwiązywania problemów, jakie się później pojawią". Pary, które bardzo wcześnie rozpoczynają swój miodowy miesiąc, które od początku związku ponad wszystko przedkładają seks - uznają często, że ich związki są słabo rozwinięte pod względem cech, dzięki którym związek staje się trwały, a małżonkowie stają się dla siebie niezawodni i godni zaufania - komentuje niezaangażowany w to badanie socjolog z University of Texas w Austin, Mark Regnerus. Ponieważ na decyzje związane z momentem podejmowania współżycia seksualnego często wpływa religia, Busby i jego zespół uwzględnili w swoich analizach jej potencjalny wpływ na wybory badanych ludzi. - Niezależnie od religijności, czekanie pomaga wytworzyć w związku lepsze procedury komunikacji. Te zaś pomagają poprawić stabilność oraz zadowolenie ze związku na długą metę - mówi Busby. " https://www.polskieradio.pl/23/266/Artykul/288942,Seks-przed-slubem-Naukowcy-przestrzegaja

Gość gość
14:31 To są brednie.

Gość gość
To nie są brudnie bo sprawdzili 2000 par

Gość gość
Ja długo zastanawiałem się jaki środke wybrać, tak aby było i skutecznie i efekt że tak napisze stały.Zdecydowałem się na zastosowanie IQman i dzisiaj wiem, że było to dla mnie najlepsze rozwiązanie

Gość gość
Ja też uważam, że obecnie iqman jeżeli chodzi o poprawę erekcji i skutecznie środki na ten problem ukierunkowane, to nie ma żadnej w Polsce konkurencji

Gość gość
Słyszałem o iqman, pozwolę sobie napisać więcej, sam stosowałem iqman i uważam że jest to jeden z lepszych o ile nie najlepszy środek wspomagający i poprawiający erekcje jaki obecnie można kupic

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy on sie przełąmie i będziecie mieli płomienny seks napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Stosowąłam iqman gdy miałem problemy z erekcją, środek okazał się bardzo skuteczny, a od czasu gdy go zacząłem brać to problemy znikły, teraz mogę się kochac bez obaw żę w trakcie stosunku seksualnego coś pójdzie nie tak.

Gość gość
związek bez seksu moim zdaniem nie przetrwa, ale jeżeli są z tym problemy to zamiast się poddawać trzeba poszukać rozwiązania zobaczcie sobie Titan Gel marki Love Stim mnie pomógł

Bardzo jestem wdzieczny spamerom, że wymieniają marki produktów tak chujowe, że muszą się reklamować po różnych forach. Przynajmniej wiadomo czego nie kupować.

Gość gość
W kazda niedziele sa pelne koscioly, ludzie ida do Komunii, sa kolejki przed konfesjonalami.A nikt przeciez nie bierze slubu po miesiacu od poznania sie, trzeba byc rozsadnym.Sa wyzsze wartosci niz zaspokojenie wlasnych potrzeb.A jak ktores powaznie zachoruje i nie bedzie moglo?juz ktos tutaj powiedzial ze mozna poczekac "jesli jestes ladna", czyli jesli nie to jestes jedynie zapchajdziura do r....nia.i tu sie wyjasnia-kocha, wiec poczeka, nie kocha-rzuci po odmowie, tu nie ma co sie glowic

Gość gość
jeśli to odmawianie seksu przez kobietę to nie wróżę dłużej niż 2 miesiące, bo żaden normalny facet tego nie wytrzyma. Jeśli to problem po stronie faceta, jakiś wstyd, brak ochoty itp. to jest szansa na uratowanie związku. Podkręć go, afrodyzjaki, fikuśna bielizna, może wziąć maxona jeśli nie czuje się pewien i na pewno się rozkręci..

Gość gość
Nie ma związków bez sexu. To nie związek , to fikcja. Ja za takie coś dziekuje.

Gość gość
Mój mąż bierze tabletki IQman, bardzo dobrze popawia potencję. Jest zupełnie naturalny, nie zawiera chemii jak wiagra, która po częśći jest szkodliwa. Tu jest 100% bezpieczeństwa.

Gość V12
1,2 miesiace, potem facet sie kapnie ze cos z toba nie tak

Gość gość
Po co w ogóle taki związek bez seksu? To może bez jedzenia? Albo bez mycia się?