Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problematyczne piersi

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny! Mam problematyczne piersi. Rozmiarowo sa srednie ( nie sa duze, ale nie sa male), szczerze to nawet nie wiem jaki mam rozmiar bo co firma to inaczej napisane :/ . Problem w tym, ze mam widoczna asymetrie i lekko rozchochodza sie w bok. Jaki stanik bedzie najlepszy na tak wnerwiajace piersi?! POMOCY bo zwariuje :P Glupie komentarze od trolli nie sa mile widziane!

Gość gość
Kazdy stanik, ktory ma maly odstep miedzy piersiami. Znam ten problem, w niektorych stanikach ma sie uczucie zawadzania ramionami o piersi wlazace pod pache ;).

Gość gość
Nooo wlasnie! Z ta pacha masz racje a jak zamaskowac duza asymetrie??

Gość gość
Jest tu jakas Brafitterka? :D

Gość gość
Model Ramona firmy Niplex

Gość gość
Ale żeby nie był push up :P

Gość gość
Dziewczyny pomozcie! :P

Gość gość
Wybierz się do salonu, który dobrze dobierze Ci odpowiedni stanik. Ja osobiście mogę polecić sklepy Alles, gdzie obsługa jest naprawdę przemiła i bardzo pomocna i jest sympatycznie, a co najważniejsze stanik z ich firmy to dla mnie coś niesamowitego bo pięknie podtrzymuje i eksponuje biust, a mnie nic nie uwiera :)

Gość gość
gość dziś Jeśli ktoś ma jej rzeczywiście dobrze dobrać dobry stanik to te twoje spamerskie szmaty musi omijać szerokim łukiem. Poprawcie jakość to klienci będą, a dopóki robicie szajs to nic dziwnego, że nikt tego nie kupuje i tak desperacko i kretyńsko próbujecie głupich znaleźć :O