Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki jest Wojtek? Znacie jakiegoś?

Polecane posty

Gość gość

Syn urodzi się w maju i chcemy nazwać go Wojtek. Często zdarza się, że osoby o takim samym imieniu wykazują podobne cechy charakteru lub wyglądu. Znacie jakiś Wojtków? Lubicie ich? Fajne z nich chłopaki?

Wojtek... hm.... spokojni, dopóki ich ktoś nie wyprowadzi z równowagi pracowici dogadają się z otoczeniem Tworzą stałe związki, chociaż roztaczaja wokół siebie nieodparty urok Pogodni i sympatyczni Pozytywne :) mam dobre zdanie o Wojtkach :)

Gość gość
Przyciagaja plrc piekna I dodyc szybko wpadaja w jej szpony Zamknieci w sobie,konkretni

Gość gość
moj maz Wojtek..jestesmy razem od konca podstawowki Wiem ze jestem dla niego najwazniejsza,I tak od dwudziestu lat :-) Pracowity,odpowiedzialny za rodzine.

Gość gość
jw. potwierdzam, dobry "materiał" na męża

Gość gość
A mi się Wojtek kojarzy z takim "babskim królem" zawsze z dziewczynami, powiernik ich sekretów, ciężko mu znaleźć dziewczynę, bo wszystkie go traktują jak powiernika. A jak już znajdzie to w późnym wieku i już na amen, żonę, ale taką zwykłą dziewczynę. Pracowity, ale nie jakiś lider, wszyscy go lubią, ale nie traktują jak autorytet, śmieszny, w miarę grzeczny.

Gość gość
Hehe,no wlasnie Moj poza mna swiata nie widzi

Gość gość
Dziękuję za odpowiedzi. A jako dziecko? Czy to taki rozrabiaka, nicpoń czy raczej spokojny chłopak?

Gość gość
A ja wlasnie znam Wojtkow I zawsze oni z jakimis dziewczynami Szybko zenia sie I sa oddani rodzinie Bardzo pracowici

Gość gość
Ooo też mi się tak kojarzy, Wojtek to taki kolega, otoczony babami, a jak już jakaś zwróci na niego uwagę to się jej uczepi, myśli, że to miłość do grobu i trzyma, taki wierny, więc jak trafi na zołzę, to nie zauważy oślepiony miłością

Gość gość
Nie ma z Wojtkiem dzieckiem prawie zadnych problemow,mowie serio :-)

Gość gość
Kurczę dobry temat, bo jednak to prawda że imię zobowiązuje. Mam Kacpra i poczytałam sobie to wszyscy piszą, że on taki niegrzeczny wyjec jak mały, szkoda że o tym nie wiedziałam...

Gość gość
Babski krol juz w przedszkolu

Gość gość
Ja tez..Mam Kacpra I Oskara Meka na ugorze... Szkoda,ze wczesniej nie wiedzialam :-(

Gość gość
Dziewczyny ja też mam Kacpra! No szok, wyje mi pół dnia, nic nie mogę zrobić. Co do Wojtków, potwierdzam, taki kolega, ma dużo koleżanek, uczciwy, ale nie wyróżniający się, lubią go i jako dziecko samodzielny.

Gość gość
Hehe..no to meczymy sie z Kacprami ;-) Wojtek odpowiedzialny,konkretny,kochliwy

Gość gość
Ja znam 2 Wojtków i obaj zaliczyli wpadkę w młodym wieku i ślub. le pracowici, nie jacyś lekarze czy prawnicy tylko zwykła praca.

Gość gość
bo to nie typ lekarza czy prawnika,raczej praca fizyczna,ale pracowici I solidni Szybko zakladaja rodzine I sa jej calkowicie oddani

Gość gość
No właśnie Wojtek to mi się z budowlanką kojarzy, raczej nie pijak, zarabiający na rodzinę, mający 2 i więcej dzieci z pierwszą kobietą, w której się zakochał.

Gość gość
Tu autorka, z tego co piszecie to bardziej się przekonuję do tego imienia, potrzebny mi spokojny syn, starze dziecko daje mi w kość ;)

Gość gość
Mój mąż Wojtek, na lepszego nie mogłam trafić:) dba o rodzine, pracowity, spokojny aż go ktoś naprawdę wyprowadzi z równowagi. Poza tym zabawny, kochający :)

Gość gość
Wszyscy jednak piszą o dorosłych, a co z małymi Wojtkami, znacie jakiś?

Gość gość
bo to nie typ lekarza czy prawnika,raczej praca fizyczna, ale pracowici I solidni x potwierdzam

Gość gość
Maly Wojtek spokojny I rozsadny,uczy sie srednio Nie sprawia problemow Czesto to blondyni o niebiskich oczach,szczupli,srednio atrakcyjni

Gość gość
Czyli same pozytywne wrażenia.

Gość gość
Bardziej na plus niz na minus,choc zaden orzel Polecam jeszcze imie Pawel Wszystkie Pawly jakie znam to przekochane chlopaki

Gość gość
Tak tylko, że Paweł już u nas jest ;)

Gość gość
Ja jestem mamą Wojtka. Ma 10 lat. Jest bardzo troskliwy opiekuńczy kocha zwierzęta .

Gość gość
I super, będzie Wojtek!

Gość gość
Jestem mamą 5 letniego Wojtka. Hmm Tak jest opiekunczy, troskliwy, pomocny, przytulasek. Jest raczej grzeczny, posłuszny, ale przy tym to żywe srebro. Ja przy nim czasami dostaje pier/dolca (przepraszam za wyrażenie) :D ale ja kocham te jego energie bo jest pozytywna i zaraża nią. Jest bardzo wesolym pogodnym dzieckiem, ale nie jest to jakiś kapec i nie sądzę, ze sie to zmieni bo lubi mieć wszystko pod kontrola i stawiać na swoim :D jest bardzo dokładny i szczegółowy, troche pedantyczny ;) Choc w grupie w przedszkolu ma koleżankę, ktora wyraznie studzi jego wladcze zapedy, slucha jej hihi Ogólnie nie żałuję imienia jakie dałam. Wiele osób mi powtarzalo, że Wojtki to fajne chlopaki ;) Następny bedzie chyba Kajtek jesli trafi sie syn :D