Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki jest Wojtek? Znacie jakiegoś?

Polecane posty

Gość gość
Aha dodam, że na budowlanca to on zadatkow nie ma. Raczej ścisły umysł. Fizycznie pracowac nie bedzie. Uwielbia sie uczyc, zagadki, rebusy, ksiazki dla 6 latkow ogarnia bez problemu. Jest madry i inteligentny. Czasami mnie zaskakuje jaka to mądra główka :D

Gość gość
A ja nie znam żadnego Wojtka naukowca, sami to pracownicy fizyczni, co nie znaczy że zarabiają grosze.

Gość gość
Znam 2 i obydwaj: spokojni, pracowici bardzo odpowiedzialni za bliskie osoby, zawsz emisja na nich liczyć. Można z nimi porozmawiać i liczyć, ze zachowają to dla siebie. Dobrzy ludzie. Obydwaj po studiach i z dobrymi pracami.

Gość gość
12 Ale kto mowi o naukowcu? Z reszta z moim synem to jest tez trochę inna sytuacja. Bo on fizycznie pracowac nie bedzie mógł raczej wiec mnie tym bardziej cieszy jego pociąg do nauki ;)

Gość gość
Mam ucznia o tym imieniu. Mądry, wrażliwy chłopiec, bardzo zdolne dziecko.

Gość gość
Spokojny, lubiący kobiece towarzystwo

Znam dwoch Wojtkow 1. lat ok 35, wyluzowany ksiegowy ;) pozytywny czlowiek, zona, dwojka dzieci 2. lat ok 20, stereotypowy student prawa, kombinator, nierob z roszczeniowym podejsciem do zycia... Z mojego doswiadczenia wychodzi 50/50 ;)

Gość gość
Mam tate Wojtka,lat 51. Napisze, jaki jest. Beda zarowno plusy, jak i minusy: inteligentny, zadny wiedzy, ciekawy swiata, lubiacy czytac ksiazki, duzo podrozuje, oddany rodzinie, kochajacy rodzine, ale bywa, ze zdarzy mu sie zyciowy blad w postaci zdrady, nieco leniwy, nie dosc, ze kapany w goracej wodzie, to do tego ma slomiany zapal, bardzo lubi pomagac, oddalby ostatnia koszule, ale jednoczesnie narwany i nerwowy. Ja tak widze Wojtka;)

Gość gość
jeden Wojtek jest taki, a drugi jest inny. Naprawdę wierzycie w takie pierdoły...?

Gość gość
Oj temat dla mnie. Wojtkiem których znam to miłe chłopaki, mozna na nich polegać, pracowite.

Gość gość
U mnie w rodzinie jest Wojtek i jest wyjątkowo leniwy. Trzeba być przygłupem, aby wierzyć, że imię wpływa na charakter czy zdolności.

Gość gość
Mam wujka,Wojtka, jest alkoholikiem.