Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pracująca mama potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry Proszę Państwa potrzebuję pomocy. Mam duże kłopoty finansowe - powinęła mi się noga podczas wychodzenia ze spirali zadłużenia. Pracuję na cały etat i dodatkowo 3 razy w tygodniu sprzątam u osób, które potrzebują pomocy w utrzymaniu domu. Nie mogę częściej, ponieważ wychowuję synka. Szukałam pracy chałupniczej, ale niestety nie znalazłam oferty bez przedpłat wstępnych. Nie poradzę sobie bez wsparcia z zewnątrz. Mam komornika na pensji i zaległe rachunki... nie uda mi się bez pomocy.... proszę... czy może ktoś mi pomóc...

Gość gość
Tak, pomogą ci na forach do tego stworzonych, czyli "pomagam", "zbiórka" itp., oczywiście pod jednym warunkiem, że wyślesz im screeny dokumentów (o zarobkach, komorniku, samotnym wychowywaniu dziecka) potwierdzających to co napisałaś

Gość gość
No niestety, ale nie.

Gość gość
Po co bylo dziecko robic one zra piebiadze

Gość gość
Komornicy mają teraz związane rece i musza minimalna zostawic do tego masz 500plus wiec mało na życie nie madz. Nikt jeleniem nie jest i w ciemno kasy Ci nie da. Jest forum pomocne emamy tam napisz jesli naprawde nie masz za co jesc. Tam moze kilka Pań podeśle żywnosc ale na kase nie licz.

Gość gość
10:21 najniższa nie moze zostać zajęta przez komornika, wiec masz racje, ale wystarczy zarabiać pare groszy wiecej i wtedy moze:-/ a nie napisała ile zarabia. Z tym, ze na sprzątaniu całkiem niezłe mozna zarobić. Na pewno nie wysłałabym i nie licz autorko, ze ktos ci pomoże w ciemno; bo nie zdziwiłoby mniej, ze zwykła naciągaczka z ciebie:)

Gość gość
Autorko podaj nr konta, bez danych.

Gość gość
Ale i tak minimalną ma zostawiona jesli zarabia np średnia. Na pewno ma tez alementy i 500plus to nie sa male poeniadze na 2 osoby. Zawsze mozna podejsc do mopsu po dodatek mieszkaniowy jesli czynsz zżera kase lub celowke na rachunek co 3 miesiace.To nie te czasy że ludzie biede klepią. Niech nauczy sie gospodarnosci. Chyba że alkoholiczka.

Gość gość
10:27 tak tak tak wyslij w ciemno jakiemuś pojjjjebowi na alkohol lub dragi.

Gość gość
Na rzęsiki czy paznokcie zabrakło a może na ciuszki nowe?

Gość gość
Pokaż zdjecie cipuni to podesle 150zl cos za cos. Podac email?

Gość gość
Podaj email tez jestem mamą. Mysle ze moge ci pomoc.

Gość gość
Na ciaża i macierzyństwo tez napisala. Po co prosi skoro kontaktu do siebie nie podaje debilka?

Gość gość
"Podaj email tez jestem mamą. Mysle ze moge ci pomoc" - mój mail juss.graczyk@gmail.com. nie otrzymuję 500 plus i nie dostanę, bo przekraczam próg, nie jestem debilką, naciągaczką czy cpunką, dzieci nie są tematem do żartu... więc skierujcie swoją frustrację dnia codziennego na inne tory. nie napisałam niczego innego na żadnym innym dziale. nie potrzebuję na nowe ciuszki ani rzęski czy paznokcie, Wychodzę z pętli zadłużenia, dlatego przy komorniku cały obliczony co do złotówki system idzie jak krew w piach... dokumenty - oczywiście mam, skanem dokumentu mogę potwierdzić absolutnie wszystko.