Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego pis popiera tylko niewykształconych albo wielodzietnych?

Polecane posty

Gość gość

A nie wspiera za to wcale ludzi po studiach, nie podwyższa im płac, króre czesto są za niskie np. takiego ratownika medycznego? Dla mnie to chore

Gość gość
nie wiem, tez bym chciala, zeby pis mi podwyzszyl płace, heh

Gość gość
Ciemnota najłatwiej manipulować:) chociaz uważam, ze pensje akurat powinien kazdy miec taka, zeby żyć normalnie. Szkoda tylko, ze oni ciagle rozdają tym nizinom, które nic nie wnoszą do budżetu:-/ w ten sposób kupują ich głosy.

Gość gość
Mój wykładowca ma szóstkę dzieci i sam mówi, że 500 plus się bardzo przydaje. Właśnie jestem na jego wykładzie i się nudzę.

Gość gość
Po pierwsze to niesprawiedliwe bo dlaczego niby maja dawać tylko przywileje tym słabowysztłconym, a tym, ktorzy skonczyli studia i pewnią jakieś odpowiedzialne służby np. ratownika medycznego już nie i oni zarabiają o wiele mniej niż powinni? To nie jest sprawiedliwe bo c****erwsi nie maja takiej odpowiedzialnosci w pracy, nie musieli się kształcic itd. A po drugie powinno sie bardziej wspierac rozwój kraju i technologie niż propagowanie wolnych niedziel co obliza zyski i dawanie przywilejow tym, ktorzy malo wnoszą do kraju pod wzgledem jego rozwoju. Kraje inwestujące w rozwoj to np Japonia, Singapur, USA i źle na tym nie wyszly