Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonaglensk

domek jednorodzinny pod Wrocławiem

Polecane posty

Gość ilonaglensk

Hej, chcialibyśmy z przyszłym mężem wybudować dom pod Wrocławiem, jednak ostatnio usłyszałam, że koszty budowy domu tutaj są ogromne, znacznie wyższe niż w innych miastach. Materiały są droższe, firmy zajmujące się budową i wykończenie biorą wiecej. Czy to prawda? Jest ktoś, kto budował dom we Wrocławiu/pod Wrocławiem lub sie tym zajmuje w jakimś obszarze? :)

Gość Pawelkaszczuk
Z tym, że materiały są droższe to się nie zgodzę :) Wszystkie materiały do budowy domu braliśmy z hurtowni MSM z Wrocławia i wyszło bardzo korzystnie. Porównywałem ceny ze znajomymi, którzy budują domy w innych miastach i w tej hurtowni wyszło właśnie taniej :) A wybór bardzo szeroki

Gość gość
kontaktowałam sie z dom.pl bo tam szukaliśmy projektu domu gotowego i odnośnie kosztów budowy to rzeczywiście uzyskałam informację że region ma bardzooo duże znaczenie. Ale można kupować i zamieniać tańsze materiały więc może w 300 tys sie zamkniemy

Gość gość
Wiesz co, ja osobiście mieszkam już troszkę na Psim Polu i jestem mega zadowolony. Jednak tam warto jest zainwestować w odpowiednie zabezpieczenie przed powodziami. Tam jest troszkę niżej, więc warto mieć odpowiednie odwodnienie. Na stronie https://prosale.com.pl/ jest super oferta, która z pewnością powinna was zainteresować. Możecie dzięki temu uniknąć wielu szkód, szczególnie w garażu.