Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet walczy o mnie ale jest za pozno

Polecane posty

Gość gość

Lubie udawac delikatna kobietke zeby zrobic przesiew i od razu zorientowac sie, ktory facet jest wartosciowy. Tego o ktorym pisze nie traktuje powaznie. Troche pogrywal sobie ze mna , tzn . np : obrazal sie za byle co (myslal, ze bede go przepraszac ale nic z tego) , manipulowal , czepial o bzdury , przy pierwszej probie zerwania kontaktu szantazowal ale wydawal sie pewny siebie. Teraz stal sie pokorniejszy, wiec spedzilam z nim wieczor ale bez seksu, jakies tam niewinne pieszczoty byly i po tym on szaleje. Pisze mi, ze chce ze mna byc, mieszkac i w ogole. Ja odczekalam kilka dni i celowo zerwalam kontakt:classic_cool: a on zareagowal strasznie : przedawkowal leki. Uprzedzil mnie o tym wiec zostal odratowany. O ile do tej pory to byla gierka na 2 aktorow i 2 widzow, tak teraz mi sie odechcialo, czuje obrzydzenie do niego. Co o tym sadzicie ? Naprawde sie zakochal czy chce miec kontrole nade mna ?

Gość gość
Żałosny typ. Przyczyna mało ważna gdy ktoś ma nierówno pod sufitem.

Gość gość
Owszem, ale ciekawa jestem (jak wszystkiego ;) ).

Gość gość
za dużo amerykańskich filmów SF kochanie

Żadna kobieta nie chce mieć słabej p***y u boku. Ten koleś nadaje się jedynie do utylizacji, ale skoro prowadzisz durne gierki to niespecjalnie zasługujesz na kogoś lepszego.

Gość gość
To tylko raz ,mam powod ;)

Gość gość
samiec alpha w necie się odezwał haha :-D życiowo gamma z trzeciego sortu haha :-D a ty autorko nawet na niego nie zasługujesz i każdy następny bardzo szybko cie rozszyfruje UWIERZ ;-)

Gość gość
samiec alpha w necie się odezwał haha :-D życiowo gamma z trzeciego sortu haha :-D a ty autorko nawet na niego nie zasługujesz i każdy następny bardzo szybko cie rozszyfruje UWIERZ ;-)

Gość gość
moja eks też beczała przez 3 lata prawie ;-)

Gość gość
ja na niego czy on na mnie ? dlaczego