Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet ma malinke na szyi

Polecane posty

Gość gość

Hej. Przed wczoraj mój chlopak poszedł do sasiada na piwo, i nie wrócił na noc. Obudzilam sie o 7 rano i go dalej nie bylo wrócił gdzies tak koło 9 rano. Jak do niego dzwonilam to nie odbierał telefonu. Kiedy juz wrocil zauwazylam ze ma 2 malinki na szyi z jednej i drugiej strony. Oczywiscie odeszlam bo wiem co mogl robic aczkolwiek on mi wmawia ze to nie jest malinka i nic z żadnymi dziewczynami nie robil. Nie daje mi spokoju zmusza mnie do powrotu ale ja nie wroce bo mi nie wierzę... Jak go splawic bo do niego nic nie dociera. Co nalisac zeby zrozumial ze to koniec i dal mi wkoncu spokoj?

Gość gość
Słusznie ze mu nie wierzysz. Zabawił się z jakąś a teraz struga wariata. Olewaj go konsekwentnie, przestanie wkońcu pisać

Gość gość
Stanowczo powiedz to koniec daj mi spokoj w razie potrzeby zagroz kolegami /policja (nekanie) powinno pomoc

Gość gość
Musisz go konsekwentnie olewać, a jak będzie bardzo upierdliwy to postrasz policją. Rozumiem cię, sam w życiu nie wybaczyłbym zdrady.

Gość gość
A powiedział, że niby co to jest jak nie malinka?

Gość gość
Naprawdę macie coś z głowami! Najczęściej najprostsze wytłumaczenie jest właściwe i w tym przypadku kolega mógł mu je zrobić gdy spał nieświadomy, albo był rano na sniadaniu u mamy i ona mu je zrobiła... a te od razu zdrada, kretynki :-)

Gość gość
Dobrze, że go rzuciłaś. Nie daj sobie nic wmówić

Gość gość
A mi kolega zrobil malinke i nic wiecej nie bylo nawet pocalunku w usta,po prostu to bylo w ramach zartu:)

Gość gość
18:22 Jak miesliscie oboje po nascie lat to taa :-D teraz niech jakas fladra przyssie sie do szyi Twojemu facetowi tak wiesz w formie zartu, rozumiem ze ubaw bedziesz miala po pachy? :-D jesli kolezianka zbliza sie ustami i jezykiem do takich miejsc kiedy facet ma kobite to chyba cos nie w porzadku, nie sadzisz?

Gość gość
mielismy wtedy on 25 ja 23 :) wyglupialismy sie ii tak wyszlo a ja tez bylam zajeta, a on nie dazyl do niczego, nie przytulal mnie, nie calowal tylko ta malinka, nie wiem skad mial taki pomysl

Gość gość
Baby się całują przy każdym spotkaniu a facetowi raz kolega zrobił malinke i od razu tragedia... A zrywajcie z nimi, dla ich dobra :-D

Gość gość
jasne kolega..kolega gej

Gość gość
A wy wszystkie jesteście lesbami że się tak całujecie jak glupie? :-P

Gość gość
Nikomu nie przyszło do głowy że zabawil sie z sąsiadem, chyba lubi zmieniać smaczek, raz dziewczynka raz chlopaczek :)