Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uwaga policja zatrzymała niebezpiecznego stwora atakującego nieletnich

Polecane posty

Gość gość

uwaga policja zatrzymała niebezpiecznego stwora atakującego nieletnich

Gość gość
Chodzi o tego rafalala? Bardzo dobrze.

Gość gość
Szacun dla ministra MSWiA Brudzińskiego! To on obiecał, że policja zajmie się tym zboczeńcem atakującym 15 letnie dziewczynki. :)

Gość gość
Bardzo dobrze, a następnym krokiem niech będzie wsadzenie go do MĘSKIEJ :) celi z grupą recydywistów

Gość gość
Niech to coś przestanie sie obnosić ze swoim zboczeniem, bo obciach robi.

Gość ja_Dyzio
Rafał B. z Siedlec , czyli Rafalala w dniu dzisiejszym w asyście Policji trafił do szpitala, ponieważ był totalnie 'zamroczony' podaje fakt.pl a przesłuchanie i zarzuty być może jutro , czy będzie nakaz aresztu ?

Gość gośćakimuszki
Hahaha

Gość gość
Nie jestem po stronie rafalali bo ten facet widac ze szuka powodów by było o nim glosno. Jednak mlodziez dziś jest bardzo nie tolerancyjna potrafi wyśmiewać sie z osob innych niepełnosprawnych ta mala doigrala sie.

Gość gość
Hojrakował bo miał do czynienia z dzieckiem, gdyby trafił nagrupę kiboli to zostałaby z niego mokra plama.

Gość ja_Dyzio
czy chcesz abym poszukał w necie, jak kilka lat temu Rafał B. opowiadał, że 'ktoś' polował na jego życie i kamieniem wybił szybę a kamień wpadł do pokoju i zabił kota ? czy chcesz abym poszukał w necie , jak kilka lat temu Rafał B. w studio TV pewnej znanej osobie - normalną osobę oblał wodą ? - mam nadzieję, że w szpitalu Rafał B. zostanie przebadany na obecność HIV oraz badań toksykologicznych a Prokurator zrobi swoje ! czy zwłoki Rafała B. są w tej chwili na oddziale męskim ?

Gość gość
Dyziu, PAN Rafał sam rozłupał niewinnemu kotu głowe kamieniem, następnie wybił szybę w swoim mieszkaniu, a potem opisywał na swoim fb, że to zrobił narodowiec, który po fakcie gdy uciekał, krzyknął "Polska", miał to być performace, że to niby zemsta ONR za oblanie Zawiszy wodą. Sprawa sie wypucowała, że sam zrobił podpuchę, jak sie zainteresowała tym Policja.

Gość gość
Szkoda kota. Takie zyeby nie powinny mieć zwierząt.