Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś wam też kafe nawala?

Polecane posty

Gość gość

błąd 502 albo 504

Gość gość
Od wczoraj i to od 16 g dzisiaj i wczoraj co to jest

Gość gość
Błędy 502 oraz 504 oznaczają poważne problemy z serwerem. Czyli serwery kafeterii mają konwulsje przedśmiertne.

Gość sraczel 504
Sraczel ddosuje kafe :classic_cool:

Gość gość
A moze tak prosciej co to znaczy

Gość gość
Tez,myslalam ze internet, ale po podlaczeniu do wifi nic sie nie zmienilo Damy rade, to nie tragwdia

Gość sraczel 504
To znaczy, że sraczel wysyła taką ilość zapytań ze swoich komputerków, że tanie serwery kafe nie wydalają :classic_cool:

Gość gość
Racja gościu, damy rade, to tylko serwery nie dają rady udźwignąć kafe :P

Gość gość
Tak nawala. Serwery mają zje'bane.

Gość gość
Pewnie znowu jakaś zmiana na kafe się szykuje... Wszystkie dotychczasowe były negatywne :O

Gość gość
u mnie też od wczoraj

Gość gość
Problem jest głębszy niż wam się wydaje. Inne serwisy WP też mają problemy z wymianą danych, oznacza to, że nie serwer ma problem, a całą sieć serwerów wirtualnej polski dotknął problem przeciążeń, lub jakiś problem systemowy.

Gość gość
To wszystko wina Tuska i PISu :classic_cool: Balcerowicz musi odejść. Precz z komuną! Precz z dyktaturą kobiet :classic_cool: na kafe. Uwolnić misia!

Gość ja_Dyzio
melduję posłusznie, że Kafe zaczyna śmigać ale to chyba Nie koniec AKCJI naprawy kabli wszamanych przez myszy 1

Gość gość
To wszystko moja wina :classic_cool: Dyzio musi odejść! Przecz z brukselką Uwolnić serwery!

Gość ja_Dyzio
jeszcze kilka lat temu to w Polsce był Minister Łączności a dzisiaj to nie wiadomo do kogo napisać WNIOSEK , czy do Ministra Infrastruktury a może do Ministra Przemysłu, cholera wie, ale gdy w Polsce rządzili P0srańce, to podobno z Brukseli 'wyrwali' ogromne pieniądze na rozbudowę sieci światłowodowych i telekomunikacyjnych, nawet na wsiach i na słupach telefonicznych , chyba należących do Orange SA wiszą kable światłowodowe , wiszą i koniec, bez początku i bez końca, pieniądze zainwestowane w inwestycje aby na wsiach był 'szybki' internet po kablach światłowodowych , kable rozwieszone pomiędzy słupami i wiszą , nie podłączone, pieniądze wydane, premie rozdane, nagrody pobrane a kable światłowodowe wiszą na słupach, być może Kogoś ten temat zainteresuje o inwestycjach światłowodowych i wyrzuconych pieniądze w błoto lub do kibla, to przy okazji problemów z internetem, P.S. oczywiście mam dowody, mogę zaprosić nawet Pana Ministra i pokazać kable światłowodowe, które gniją od kilku lat i wszyscy to mają głęboko w zadzie !