Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DanusiaKul

Poznam faceta

Polecane posty

Gość DanusiaKul

Cześć wszystkim. Potrzebuję faceta,od kilku miesięcy jestem sama,mam tego dość. Nie interesuje mnie seks,potrzebuję wsparcia i przyjaźni. Zostałam bardzo zraniona przez jednego gościa i chcę odzyskać zaufanie do siebie.Jeśli chcesz być moją terapią wyślij mi e-mail. Danutakulicke@gmail.com Czekam

Gość gość
wal się suko

Gość gość
P******a jesteś

Gość gość
A jesteś dziewicą czy już masz to za sobą?

Gość gość
Poznasz i cie zdradzi

Gość gość
dziś cham !

Gość gość
Jesli nie interesuje cie sex to jestes pod zlym adresem.Zaden zdrowy facet nie szuka przyjazni do dyskusyjek i pogaduszek z plcią przeciwną. Mozna isc na kompromis i sex odpuscic ale musisz wtedy zaproponowac inną forme ulżenia facetowi. Jesli akceptujesz robienie gały na zawołanie to moge do ciebie napisac gdyz zblizenie dopochwowe mozemy w takim ukladzie odpuscic

Gość gość
dziś ty łeb lecz lepiej ten sex wam mózgi zespół zadnen facect nie szuka przyjazni to s***********e stąd bo do niczego nie jesteście potrzebni a ty faceta autorko nie szukaj bo i tak się z nimi nie dogadasz bo nie ma o czym zbok juz zawsze zostanie zbokiem !

Gość gość
Polscy faceci nie są zdrowi oni sa psychicznie chorzy to najgorsi faceci tylko w Polsce tu są fatalni nie szukaj w Polsce kochana bo tylko o sexie gadają nic więcej już tych przygłupów nie interesuje

Gość gość
I życie ci zmarnują nie warto szkoda czasu na nich

Gość gość
dziś Niech szuka na bliskim wschodzie, albo w afryce nie? :D Tam faceci w porządku są... :o Głupie polki.

Gość prawi 124
jeżeli potrzebujesz wsparcia to idz do psychologa albo przyjaciółki .. Po co ci facet ?

Gość gość
Z facetem nie ma żadnych tematów chyba że o sexie to piersi są a tak żadnych hobby i takiego chcesz mieć przyjaciela ?

Gość gość
dziś wyluzuj bo sie zesrasz spięta frajerko. chlopak wyzej dobrze napisal a ty juz masz kupe w gaciach?