Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie przeszkadzają wam ogromne premie dla pisu?

Polecane posty

Gość gość

Kolejna afera z nagrodami. 173 miliony 524 tysiące złotych brutto nagród dostali tylko w 2017 r. pracownicy spółek, które nadzoruje Ministerstwo Rolnictwa. Sami tylko szefowie agencji i instytutów rolniczych dostali w sumie 1,7 mln zł. Co wy na to?

Gość gość
Tu są same pisowce, dostały 500+ to resztę mają w d... w moim otoczeniu nie ma takich ludzi, wszyscy mocno wkur*** na te afery.

Gość gość
co z tego że rzucą ochłap 500 jak sami się nachapali nie wiadomo ile... Teraz dopiero pomału wychodzi jak dużo!

Gość gość
Nie. Tak bylo jest i bedzie. Jak Wam tak zle,zakładajcie partie i zmieniajcie swiat.

Gość gość
i tak są lepsi od PO, Pis ukrocił pensje posłom i sie rzucali

Gość gość
W czym są lepsi? W braniu kasy od społeczeństwa - Tu na pewno.. Jakoś na po szukali podobnych haków i nic...

Gość gość
PO sie wypomina niesmiertelne osmiorniczki ( do kupienia w Lidlu przez kazdego, więc juz naprawde śmiech) tymczasem nagrodach PISu wiadomo o tych wazniejszych, ale lokalnie wiemy, co wyprawiaja w spolkach nie centralnych, chocby na Pomorzu. A najgorsze jest to,ze te nagrody ida do misiewiczow i ludzi rozkladajacych gospodarke, kompletnie niefachowy, tylko wiernych. Pal szesc, niechby duzo zarabiali ci , co naprawde cos dobrego dla Polski robia, a nie najgorsze miernoty :(. I ludzie chyba nie wiedza, o co chodzi w roznych "darach" - np odbieraja darmowe podreczniki za 400 zl a daja za to 300. Zabieraja ludziom potrzebujacym dodatki na dzieci i daja to swoje 500. Leki na raka, ktore kosztowal 3zl kosztuje 350. A darmowe leki dla emerytow to fikcja.

Gość gość
Należy im się za to co robią dla ludzi i że nie dopuszczą PO do władzy!

Gość gość
Przeszkadzają miliardy wyprowadzone w aferze reprywatyzacyjnej, watowskiej i amber gold. Tym bardziej, że był to dodatek do ogromnych premii dla po.

Gość gość
Niech robia co chca byleby nie dopuscili PO do wladzy Dzieki PISOWI wreszcie sie jakos zyje.

Gość gość
Niech robią co chcą??? W jakim ja kraju żyje, co za tępe społeczeństwo, dali pincet i git, nic nie trzeba wiedzieć... Co za tępota umysłowa

Gość gość
Mi przeszkadzaja skoki, dzieło senatora Biernackiego, bo Marcin P. na rozkrecenie Amber Gold wziął kasę właśnie ze skoków. Ale jak ktoś ogląda TVPis to g****o wie o czymkolwiek...

Gość gość
dziś Kraj tworzą obywatele żyjesz w takim że każdy grosz by cie zadowolił.

Gość gość
Mi tez zyje sie lepiej,mam troje dzieci w wieku szkolnym Dla mnie to duza pomoc Poki bedzie pis,to bede na niego gosowac Jak I cala rodzina

Gość gość
11:40 Wole "ten grosz" sama zarobić a nie że partyjni kolesie bez żadnych kwalifikacji trzepią grubą kasę "po znajomości" a społeczeństwo ma nie zadawać żadnych pytań.. i zamknąć dziób za marne 500

Gość gość
Niektórym się nie podoba że teraz powodzi się ludziom, którzy za PO harowali na ich majątki. Słowa mojego stryja, przedsiębiorcy, cytuję "gnoje nie chcą już zapie/rda/lać za podstawę przez te mendy pisowskie" Smutne ale tak właśnie jest.

Gość gość
11:49 No dobra, ale to oznacza że mogą sobie pod stołem przyznawać nie wiadomo jaką kasę boi kupili sobie społeczeństwo???????

Gość gość
Moja siostra pracuje w spółce podlegającej pod mr i cześć tej kasy poszła właśnie na premie dla niej. Nie jest i nigdy nie była pisowcem. Tylko ktoś kto zakłada taki topie nie pomyśli ze sporą część tej kasy poszła na premie zwykłego pracownika.

Gość gość
12:29 Twoja siostra na pewno nie dostała takiej premii dla jakiej warto by zakładać topic, zastanów się.... Szydło sobie dała 65 tyś np.

Gość gość
Ciemny lud kupił pincet i nie musi patrzeć władzy na ręce, ooooo!

Gość gość
Wkurza mnie, ze kazdy rzad ktory aktualnie rzadzi to musi sie nachapac az do pekniecia brzucha. Jednak poki co narazie nikt nie przebil PO z rozkradaniem panstwa i okradania polskich obywateli. PIS wkurza mnie tym mieszaniem kosciola do polityki. Ogolnie to jestem na nich zla. Ale z drugiej strony ciesze sie, ze ci zlodzieje z PO juz nie sa o zloba, i mam nadzieje ze dlugo nie beda. Juz stracilam nadzieje, kto moglby rzadzic naszym krajem zeby go nie okradac, moze jeszcze Kukiz nadawalaby sie, reszta to oszolomy i zlodzieje. A na PO to mozna tylko splunac i nic wiecej.

Gość gość
Skąd wiesz, że już nie przebili po? , bo przebili.... Wszędzie w Europie postęp a u nas ciemnogród, super...

Gość gość
Mnie to denerwuje ale nic nie przebije złodziejstwa platformy. Zagłosuję na PiS właśnie dlatego, żeby te Schetyny, budki i inni złodzieje zniknęli wreszcie z polityki.

Gość gość
13:12 Gadanie haseł z TVP, zero konkretów co po dla siebie wzięło, złoto z Amber Gold??? A PiS ile już nawalil kasy rydzykowi, ile kosztuje ta nieudolna komisja Macierewicza, ile poszło na te miesiecznice smolenskie i ochronę kaczora????

Gość gość
gość dziś Skąd wiesz, że już nie przebili po? , bo przebili.... Wszędzie w Europie postęp a u nas ciemnogród, super... X Postęp??? W czym??? Bo jesli chodzi o pensje vs koszty zycia to owszem, w Polsce ciemnogrod, bo mamy kiepski poziom zycia, kiepski socjal, np w porownaniu z Anglia. Ale to Anglia jest ciemnogrodem w porownaniu do Polski jesli chodzi o warunki zycia.

Gość gość
13:31 Chociażby w tym, że we Francji promuje się aktywność kobiet na rynku pracy żeby nie musiały wisieć na pensji męża, miały doświadczenie zawodowe i potem emeryturę. A u nas dla kobiet- kościół, kuchnia, dzieci- Jak za Wilhelma I, masakra jakaś...

Gość gość
13.17. A za czy ich rządów można było robić milionowe przekręty na vacie, kto prywatyzował państwowe zakłady za bezcen, kto przyzwalał na przekręty z kamienicami w Warszawie?

Gość gość
13.34 taaak zwłaszcza te burkowe z 10 dzieci są bardzo aktywne zawodowo, a w każdym większym mieście jest ich jak mrówek.. A będzie jeszcze więcej.

Gość gość
13:37 Z naszą ksenofobią o świadczenia dla muzułmanów bym się nie bała.

Gość gość
Ksenofobia? Raczej chłodny racjonalizm.