Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zerrrooo

Jestem śmieciem

Polecane posty

Gość Zerrrooo

pod każdym względem. W porównaniu do rówieśników jestem nikim. Biedny, brzydki, chory, niski, aspołeczny nieudacznik życiowy. Do tej pory starałem się nie poddawać, ale już nie mam siły. Wyobraźcie sobie najgorszego ludzkiego śmiecia, będziecie mieli obraz mojej osoby. Wielu tutaj narzeka że są prawiczkami po 18 r. ż. Moje prawictwo w wieku 35 lat to nic. Najgorsza jest samotność, brak kogokolwiek. Nie chce mi się żyć:(

Gość gość
Sam sobie to wmówiłeś czy ktoś Ci to powtarza całe zycie?

Gość gość
Chwalisz się czy żalisz? Tu same karyny. Tu Cię tylko oplują lub obsrają.

Gość gość
Nie jesteś śmieciem jesteś bardzo wartościowym człowiekiem ogarnij sie typie :D

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
Nie mozesz o sobie tak myslec...to ze masz kompleksy(kazdy jakies ma)ale nie robi z tego tragedii. Wiem,ze zycie nie jest latwe,ale nie mozesz sie poddawac...tylko dlatego ze cos Ci w zyciu nie wyszlo. Samotnosc jest straszna,ale otworz sie na ludzi...sprobuj wyjsc z domu,jest wiosna...piekna pogoda,a Ty bedziesz tak cale swoje zycie rozpaczal i marudzil...zamiast cos z tym zrobic. Przedewszystkim zmien nastawienie i zacznij myslec o sobie dobrze...byc moze masz depresje,tego nie wiem....ale staraj sie znalezc w swoim zyciu cos pozytywnego i tego sie trzymaj...chociaz sprobuj ,przeciez w ten sposob nic nie tracisz...:)

Gość gość
11:20 buahahaha :D w koszu na śmieci jest wiele takich jak autor, śmieci się utylizuje a nie karmi wątłą i zgubną nadzieją ! :)

Gość gość
to demon ci to wmawia

Autor nie napisał nic co by wskazywało, że jest złą osobą, więc zwykłym śmieciem jest ten kto go klasyfikuje go jako śmiecia po tej wypowiedzi...

Gość gość
Autor napisał, "Jestem śmieciem", więc On jest osobą, która sklasyfikowała go czyli siebie jako śmiecia, więc jest zły, logiczne :D

Gość gość
Nie jesteś śmieciem.Sama też mam c*****e życie.

Gość gość
Zerrrooo dziś pod każdym względem. <> Co ty wygadujesz ! Porąbało ciebie dokładnie. Przestań się użalać i rozczulac nad soba, każdy KAŻDY ma jakieś minusy, ale ma też plusy i pielęgnuj to co w tobie dobre i patrz pozytywnie na sibie i otaczającą cię rzeczywistość , powodzenia :P🌼

Domyślałem się, że ktoś to napisze. Autor ma inne powody, żeby się tak sklasyfikować nie tylko krótki wpis, pewnie błądzi gościu, chyba widać różnicę?

Gość gość
tak se błądzi ze zablądzil na forum dla bab :classic_cool: