Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Namysłów istnieje ile razy mam wam to jeszcze powtarzać????? Link jako dowód

Polecane posty

, www.namyslow.eu , www.mechanik-namyslow.pl , www.namyslow.pl , www.zoznamyslow.pl , www.nam.home.pl , www.nosirnamyslow.pl

Gość gość
jaki link?

Gość gość
chyba znowu ma atak...

Gość gość
widzi ktos tutaj jakis link ten niby na dowod? bo ja niestety nie widze :(((

Gość gość
nikt nie widzi, bo nic nie ma ten chory chłopak i jego zwidy i schizy...

11:27 i 11:30 doskonale wiesz że widzisz te linki i nie rób z siebie większego idioty niż jesteś bo widzisz te linki widzisz je bo one są na samej górze więc wiesz że nie mam zwidów ani schizofrenii bo przecież sam te linki widzisz na samej górze ps byłem w szpitalu psychiatrycznym na wodociągowej w Opolu ale na obserwacji powtarzam ale na obserwacji i nie stwierdzono u mnie schizofrenii ani halucynacji i omamów ani psychoz i zwidów i innych chorób psychicznych więc nie jestem świrem skoro linów nie widzisz w co wątpię to kup sobie okulary ślepoto

, www.namyslow.eu , www.nam.home.pl , www.mechanik-namyslow.pl , www.zoznamyslow.pl , www.namyslow.pl kiedy ostatnio badałeś wzrok albo leczyłeś się psychiatrycznie?

Gość gość
ten nasz schizol i jego wymysły :D :D :D

11:39 www.namyslow.eu wymysły tak? A ten link to to co? To że ty go nie widzisz świadczy o tym że albo jesteś ślepy albo nienormalny bo on jest i Namysłów istnieje ps akurat jestem w Namysłowie w pociągu bo jadę właśnie do Wrocławia i jakoś Namysłów istnieje więc albo ty jesteś nienormalny albo tylko udajesz

Gość gość
Ale ty nie mozesz jezdzic pociagiem bo masz dopiero 12 lat

www.namyslow.eu Chyba lepiej wiem od ciebie ile mam lat czubku ps w lutym czubku skończyłem 20 lat

, www.namyslow.eu mam czubku 20 lat urodziłem się 23 lutego 1998 roku w Namysłowie tutaj w tym szpitalu (ZOZ Namysłów) się urodziłem kliknij w link www.zoznamyslow.pl

Gość gość
jaki link? nie ma żadnych linków matołuszu, zadzwoń po pielęgniarkę niech ci jakiś lek podadzą bo znowu masz schizę

Gość gość
Dlaczego codziennie wstawiasz kilka postow o tym ze ten "namyslow" istnieje? Cos tu smierdzi. Gdyby to bylo prawdziwe miasto to bys tak nie robila. Ja mieszkam w warszawie I nie mam potrzeby ciagle pisac ze istnieje. A wiec wkrecasz nas robisz w blad. Zglosze cie za wprowadzanie w blad nieistniejacym miastem.

11:58 www.namyslow.eu nie istnieje Namysłów tak to czemu daje linki skoro Namysłów nie istnieje to dlaczego widzisz link namyslow.eu oraz wchodzi ci link gdyby Namysłów nie istniał to linku by nie było PS Namysłów istnieje kliknij również w ten link www.mechanik-namyslow.pl i co dalej twierdzisz że Namysłów nie istnieje a te linki to co? I jak wytłumaczysz fakt że pijesz często piwo Namysłów Pils i to że w Warszawie jest ulica Namysłowska?

Gość gość
primo, nie widzę żadnych linków secundo, nie piję szczyn zwanych piwem w rodzaju tyskiego, lecha czy właśnie namysłowa (produkowanego w radomiu). piję PRAWDZIWE piwo, a nie chemiczny syf i tertio; jest w Warszawie również ulica Kubusia Puchatka co wcale nie znaczy że ktoś taki istnieje. i tak samo jest z twoim wymyślonym namysłowem