Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FIT INSTAGRAM

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, jakie profile na instagramie o temacie diet i ochudzania polecacie? Tak żeby można było podpatrzeć jakieś posiłki i dowiedzieć się czegoś o odchudzaniu, zdrowym jedzeniu, diecie itp.

Gość gość
Ja biorę z każdego po trochu. Bardzo inspirująca jest Jen Selter, często mi się zdarza zagląda na treningi online do Lais DeLeon no i Anka Lewandowska też wrzuca często jakieś fajne przepisy albo ćwiczenia na poszczególne partie ciała. No i nie można zapomnieć jednak o Ewie Chodakowskiej, mojej ulubienicy :) Do tego iqacai i kg lecą, jak na razie średnia jest całkiem niezła, do lata mam zamiar ubić pierwszą dychę :) Na pewno na każdym z profili znajdziesz dużo wartościowych informacji, tylko pamiętaj, że musisz to przełożyć na swoje możliwości i nie oczekuj od siebie cudów na wejście, daj sobie czas. Powodzenia! Trzymam kciuki w walce o zdrowie

Gość gość
Sylvia Szostak, Ewa Chodakowska, Natalia Gacka

Gość gość
wybierajzdrowo lelcia babeczka.na.silowni food.gym.girl

Gość gość
Ja lubie Gosie Mostowska, ale to tylko dla tych, ktorzy cwicza joge:) Lubie tez ogladac instastory babeczki na silowni, czasem fajnie mowi o odchudzaniu i nastawieniu do diety, jednak gorzej z wprowadzeniem tego w praktyke niestety:( Jeszcze zenibyfit wstawia fajne porownania, a Agata Zajac dodaje swietne treningi do zrobienia w domu:)

Gość gość Marzena
ja ostatnio trafilam na jakąś blogerkę, ktora stosuje Slimunox. Tez kupilam, bo patrąc na nia o ma super figurę. Jej nick to jakoś Nice to fit czy jakoś tak

Gość Gość

Ja ostatnio odkryłam fitgirl.28_  Przepisy i grafiki na temat żywienia.