Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pisać do niego czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Pokrótce: chciałabym utrzymać kontakt z takim jednym :D Znamy się raczej dobrze, jego teraz nie ma w kraju. Jedyną możliwością jest pisanie. No i nie wiem, czy pisać do niego pierwsza? Dodam, że ponownie: bo już kiedyś do niego pisałam...

Gość gość
No i padły pewne słowa, które ciężko wymazać z pamięci, bardzo miłe. Jednak z jego strony widzę mniejsze starania niż z mojej, na pewno wiem, że jest bardzo nieśmiały (choć wg mnie to go wcale nie usprawiedliwia)

Gość gość
ja bym napisała, co ci szkodzi wyjdzie coś to wyjdzie, nie wyjdzie to nie i tyle

Gość gość
napisz. coś miłego na początek ale bez łaszenia się. jak mu zależy to odpisze. mówię to jako facet ...

Gość gość
a ja co mam zrobić ? kłamał , skarżył , przekręcał wszystko co mówiłam kontrolował mnie w pracy ,wierzył innym, co o mnie mówią nie rozmawiając ze mną w ogóle na dodatek w pracy nie udzielił mi pierwszej pomocy (nie wiem czemu ), przez Niego straciłam pracę. odzywać się do niego ? mineło już 4 lata ....

Gość gość
no to sama sobie odpowiedziałaś. MIMO tego jak cie potraktował, wciąż myślisz o nim i o tym, aby się odezwać. czyli CHCESZ TEGO CIPO :D. więc się odezwij ale nie zdziw się jak będzie ci przykro. może wtedy ci przejdzie .... 🖐️

Gość gość
nie odzywaj sie. dla faceta takie niezdecydowane dzi*wki ktore same nie wiedza czego chca to najgorsze co moze byc.

Gość gość
heheh. d***** to może i tak. ale załóżmy na potrzeby tego topiku, że te dziewuchy nie puszczają się na każdej imprezie :D idę na rowerek 🖐️

Gość gość
a jak ja też zawsze piszę i on odpisuje ale bez zaangażowania to co niby też mu zależy?

Gość gość
Nie utrzymuj z nim kontaktu po co zdradzi cie zostawi albo ma inną na boku

Gość gość
Prosić się o sam kontakt? Nie napisałabym na Twoim miejscu.