Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam koleżnke z Holandii chciała się związać

Polecane posty

Gość gość

Z polskim facetem udało mi się ją przekonać jacy są ze są chamscy ze gadają tylko o sexie ze zdradzają i cuchna pokazałam jej nawet tematy jakie dają na forum i na GG przetłumaczyla aż była w szoku drogie panie jak macie jakieś znajome z innego kraju ostrzegajcie przed tą polska holotą żeby wiedziały z kim mają doczynienia za nim kogoś tu poznają żeby potem nie żałowały

Gość gość
Wyluzuj gacie marna frajerko.

Gość gość
Polacy są bardzo rozpuszczeni , polki pracują gotują , sprzątają , ladnie się ubierają a Polak co ? Przyniesie swoje marne 1500 nie myje się lysieje ma krosciata mordę , jest ulany i leniwy

Gość gość
Przecież półki to rozwydrzone, roszczeniowe k****y z pretensjami księżniczek, które nic nie mają do zaoferowania. Leniwe, agresywne, rozprute przez bad boyów za młodu c**y. Najgorszy sort kobiet. Polscy faceci to ideały przy polkach.

gość dziś Ale do kogo masz pretensje człowieku?Skoro są bardzo młode to mają prawo popełniać błędy.A rozpruty możesz być ty psychicznie.Wiadomo że niektóre najpierw się bawią a potem szukają łosia ale nie wrzucaj każdego do jednego worka

Gość gość
Ta polscy faceci , których się wszyscy brzydza, już Rosjanie mają opinię dużo lepsza od macpanego polactwa

Gość gość
O widze temacik samotnych rozwscieczonych ku*rewek z kafe. Faceta wam brakuje jednej z drugą? Taki wasz los samotnic heh.

Gość gość
0/10 frustratko ;)

Gość gość
Mi facet nie potrzebny dobrze zarabiam , mam psy koty , kasę na wycieczki , facet to kula u nogi , i na dodatek faceci śmierdzą goffnem i potem

Gość gość
dziś Haha! Każda stara panna tak mówi :D Jak ja to dobrze znam.

Gość gość
Tak bo taki obesrany w kroku Mietek to myśli że facet to szczyt ambicji kobiety , wolę mieć w szafie ładna sukienkę niż przy stole zdradziecka gnide i nieroba który będzie mi uprzykszal życie obzeral i zdradzal, wibratory nie są drogie

Gość gość
dziś Same się z arabami i czarnymi puszczacie... w wieku dwudziestu kilku lat zaliczyło was już kilku chłopa, z każdym "związek" po pół roku i wielka miłość :D i wy nam mężczyznom śmiecie coś zarzucać? :D Trochę samokrytyki.

A ja jestem bardzo młoda lat 21 i podziwiam dojrzałe kobiety +30,nie jedna lepiej przy mnie wygląda.Nie umiecie docenić kobiety jak jest dojrzała, bo woli was świadomość że ta kobieta zna swoją wartość.Szkoda że dziewczyny nie wiedzą jacy są Polacy.Moja koleżanka jest zniszczona psychicznie i leczy się dwa lata.Jej facet ją bił,ćpał i rządził,a ona nawet piwa się przy nim nie mogła napić no bo dziewczynie nie wypada.I wiem sama z obserwacji że dużo tu nadpsutych mężczyzn.Są bardziej toksyczni niż Polki.Nie nawiązujcie kontaktów z takimi.Ja mam 21 lat a poznałam gorzką prawdę jacy oni są

Gość gość
Jestem dziewicą zdesperowany przyglupie, miałam rację każdy facet to uposledzona ciemna masa :(

Gość gość
Moje drogie polskie kobiety! Nie każdy facet jest tacy, jak wasi ojcowie- czyli brudny, zapijaczony prostak z brzuchem piwnym bekający po piwie.

Gość gość
dziś Pisałem o ogóle kobiet. Jedna jaskółka wiosny nie czyni.

Gość gość
zniszczonagirl dziś Miło się Ciebie czyta dziewczyno :) Polacy są toksyczni,ale z czego to wynika?Mam 35 lat i nadal nie wiem.Pozdrów koleżankę,za pewne bidulka jest w bardzo podobnym wieku,i już musiała przejść taką gehennę :(

Gość gość
Brytyjczycy są zdumieni, bo nawet rozwiązłe brytyjki nie dają du'py na 2 randce, ale polki to co innego :D Jaki wstyd! :D