Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o jej urodzie?

Polecane posty

Gość gość
No właśnie ta dziewczynę ze zdjęcia bardzo wysoko oceniają i bronią a jak raz wstawila zdjęcie cycata blondyna o urodzie lalki to każda jedną dawała jej zero i żadna nie bronila, jeśli cię kobiety bronią i mówią że jest ładna to tak nie jest ,bo ładniejsza by zabiły

Gość gość
No i dobrze, ludzie skromni nie mają w dzisiejszych czasach siły przebicia. Dlaczego ma byc skromna? Myślę zupełnie szczerze, ze znajdzie swoich wielbicieli bo brzydka nie jest i spokojnie znajdzie faceta. Co prawda kilka rzeczy, o ktorych napisalam wyzej jest do poprawki, ale i tak nie jest zle. Brzydka to jest np. Sarah Jessica Parker, albo Magdalena Scheibal.

Gość gość
Te które mają kompleksy może by zabiły, a ja jestem kobietą ale oceniam obiektywnie ,że brzydka nie jest. Może dlatego,że nie jestem zawistna i nie mam kompleksów, nie czuje satysfakcji kiedy komus dosram w necie

Gość gość
Brzydka nie jest ale ma bardzo dojrzała urodę , i podłużna twarz , zauważyliście że wszystkie kobiety które wygrywają konkursy piękność zazwyczaj mają urodę księżniczki ? Małe usta ,okrągły zadarty nos , okrągła krótka czaszkę , głęboko osadzone oczy (przypominające migdały ) ta dziewczyna nie pasuje do kanonu piękna , ale za to mogła by być modelka alternatywna gdzie pokazują się "dziwną urode"

Gość gość
19:35- no bo może ona nie ma takiej klasycznej urody jak z szablonu, ale taka bardziej ciekawa, oryginalną. Nie jest ani klasyczną pieknoscia, ani brzydulą, ale może się podobac tylko nie wszystkim

Do idiotek które mówią, że ona ma końską szczękę - wy chyba nie widziałyście naprawdę wydłużonego podbródka. Przecież ona ma zupełnie normalną dolną część twarzy, żuchwę itd. Piękne oczy, usta, skóra, włosy.Bardziej pasuje jej delikatny makijaż, w zbyt mocnym jest za bardzo "przerysowana".

Gość gość
Oj tam, oj tam. Jednemu będzie się podobać, innemu nie, chyba jak prawie każdy. A ta zalinkowana Ukrainka też nie każdemu będzie się podobać, więc bez sensu taka gadka, że to uroda, która podoba się wszystkim. NIE MA osoby, która podoba się każdemu bez wyjątku. Zresztą i dobrze.

Gość gość
Bardzo ładna kobieta. Subtelna uroda i mleczna cera, ładne usta i cudowne, duże, migdałowe oczy. Dla mnie bomba.

Gość gość
Jest jednym słowem brzydka, przepraszam. Jestem facetem i oceniam, że mało któremu się będzie podobać, jedynie kobiety dają pozytywne komentarze, nie wiem czemu ale na kafe tak jest, że brzydkie dostają dużo punktów a te ładne są hejtowane.

Zdjęcie jest trochę zmienione, ale i tak widać, że jest bardzo ładna. Te komentarze są śmieszne. Nie oceniam ile na ile, bo mi ta ocena nie jest potrzebna.

Uroda wcale nie jest oryginalna, dziewczyna ma regularne rysy twarzy, nie można się do niczego przyczepić. Oryginalne to są komentarze w tym temacie.

Gość gość
Oryginalna uroda to nie jest wada przecież. Po prostu uważam, że nie ma ona typowej, oczywistej urody jak np. Marta Żmuda- Trzebiatowska, albo Anna Przybylska

Gość gość
A wiele modelek ma oryginalne urody jak np. Anja Rubik, Zuzanna Bojoh, Magdalena Frąckowiac. One też nie są takie "oczywiste" Albo aktorka Iza Miko czy Agnieszka Dygant

Gość gość
Albo narzeczona Wojewódzkiego Renata Kaczoruk. To sa kobiety o kontrowersyjnej urodzie, jeden powie, ze piękna, inny że brzydka. Ale i tak to lepsze niż kobieta, ktora nikomu sie nie podoba, a i takie są. Albo do bolu przecietna, nie zwracajaca uwagi. Autorka ma twarz, ktora raczej zwraca uwage

Gość gość
Ja jestem z 19:59 - zobaczyłam drugie zdjęcie, no niestety tam o wiele mniej korzystne - oczka i górę twarzy masz fajną, nos też, ale implant podbródka/szczęki konieczny, bo masz coś nie tak ze zgryzem i to cię szpeci - bo na pierwszym zdjęciu śliczna jesteś, a na drugim, gdzie widać tą wadę, o wiele gorzej wyglądasz.

Gość gość
Autorko tak bez uszczypliwości i obrazy, ale jesteś może Żydówką?

Gość gość
Brzydulą nie jest, ale też nie jest pięknością, bez urazy. Ale mogłoby byc gorzej