Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o jej urodzie?

Polecane posty

Gość gość
2 bo wygląda jak trup przez te zapadnięte policzki, albo jak transwestyta, bo przez nie rysy twarzy wydają się ostre. Gdyby była okrąglejsza na buzi to była by dużo większa nota

Gość gość
5/10 bo taka średnia, a bez makijażu pewnie max 4/10

Gość gość
Nie wiem czy na zdjęciu jest autorka więc przepraszam z góry ale tak kobieta jest wybitnie szpetna.

Gość prawi 124
5/10

Gość gość
3/10 i to takie naciągane

Gość Kafe Juror
3/10.

Gość gość
Przeciez ona nie ma urody :O

Gość gość
pewnie autorka wstawia swoje foty bo chce sie dowartosciowac :D

Gość gość
Bardzo koński ryj. Nie puknoł bym, no może bardzo pijany ale od tyłu by ryja nie widzieć.

Gość gość
No taka nie za specjalna

Gość Bicu
Jak dla mnie ładna, styl taki trochę jakby była z rodziny Addamsów, ale jest ok.

Gość gość
Nie zainteresowała by mnie seksualnie nic a nic.

Gość Bicu
Ja tam bym zapłodnił z przyjemnością.

Gość gość
Obiektywnie mówiąc , bardzo brzydka ale może ma dobre serce miły charakter

Gość gość
3/10, jest jakas dziwna

Gość gość
Tzn. jak zasłonić jej dolną część twarzy to same oczy ma ładne, ale niżej cos jest nie tak, ma jakby troche konska twarz. Poza tym ten efekt jest spotegowany moze ta ciemna szminka, chyba jej ona nie pasuje. Za to plus za makijaz oczu

Gość gość
co wy pitolicie ? ładna kobieta 8/10 wy chyba ślepi jesteście i pisze to kobieta bardzo ładne rysy twarzy piękne kości policzkowe a po za tym nie każdy jest fotogeniczny.

Gość gość
Wg mnie nie jest brzydka, ma oryginalna urodę, troche żydowską, może stad te negatywne komentarze. Ale jest ładna :) dla mnie 7/10 Myślę, ze to typ,ktory albo bardzo sie komus spodoba, albo bardzo nie spodoba, po prostu taka oryginalna uroda

Gość gość
Ale nie każdy ma oczywistką urodę, przeważnie każdemu podobają się osoby o dość banalnej urodzie, takiej czesto spotykanej jak od szablonu. Są też osoby obiektywnie brzydkie, które nikomu się nie podobają, albo przeciętne, a kobieta ze zdjecia jest wg mnie typem, ktory mozna "pokochac albo znienawidzic" w sensie wizualnym, albo bardzo sie spodoba, albo wcale

Gość gość
Dobra będę szczera do bólu. Jeśli chodzi o plusy to: - cera- jesli tonie fotoshop to jest bardzo ładna - oczy - mają piekny kształt i kolor -usta - ładne i pełne A minusy to : - włosy- wyglądają na liche - troche wydłużony kształt twarzy, który sprawia wrażenie końskiego Nos ciężko mi ocenić, ale w sumie nie wygląda źle Ogólnie oceniłabym 7/10

Gość gość
Aha i lepiej byś wyglądała gdybyś miała trochę pełniejsze policzki, może pomyśl o wolumetrii kwasem hialuronowym? Bo są dość zapadłe, wydaje mi się, ze jesli bylyby pelniejsze to cala twarz wygladalaby lepiej

Gość gość
7 na 10 to już bardzo mocna ocena nie przesadzaj , widać że jest czysta zadbana ale urodę ma ostrą i męska , wygląda tak jak facet z okrągłą ulana twarzą , małym splaszczonym nosem i małymi ustami , inne kobiety będą jak komplementowac bo ma męskie rysy twarzy a to się podoba , myślę że dla większości facetów byłaby po prostu brzydka , nie czarujmy sie

Gość gość
I opal sie trochę i nie używaj takiej ciemnej szminki, będziesz wyglądać weselej i promienniej ;) to takie rady ode mnie, a troche znam się na stylizacjach

Gość gość
19:24- żal mi Cie, że lubisz dołować innych w necie zamiast coś konstruktywnego doradzić. Nie wiem gdzie tu widzisz męską twarz, przede wszystkim faceci mają kwadratowe szczęki, a jeśli te usta są małe to chyba nie widziałaś małych ust

Gość gość
Ps czy tylko za zauważyłam że im brzydsza dziewczyna tym lepiej ją komentują inne kobiety ? Gdyby to była dziewczyna o urodzie Izy miko czy Joanny opozdy to by ja zjadły żywcem

Gość gość
No wybacz ale jeśli ktoś ma odwagę wstawiać swoje zdjęcia i domaga się komplementów to wybacz , z resztą po ubiorze widać że skromna nie jest

Gość gość
19:26- też to zauważyłam :O Dlatego to kiepski pomysł wstawiać swoje zdjecie do neta na babskie fora. Chcesz obiektywnej oceny to wyslij je na meskim forum do oceny, albo założ konto na portalu randkowym, tutaj niczego obiektywnie sie nie dowiesz bo liczy sie opinia facetow :P