Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę się zabić myślę non stop o samobójstwie

Polecane posty

Gość gość

Rodziców nie obchodzę, nikt mnie nie lubi, zaraz pójdę i popełnię samobójstwo nożem w skroń,w garażu.

Gość gość
to się zabij i przestań nudzić atencyjna peesdo

Gość gość
Czemu wszyscy mnie wyzywają, śmieją się ze mnie, tak mam właśnie cały czas, w szkole, w necie a rodziców to nie obchodzi. Zrobię to w końcu i wszyscy będą mieli wyrzuty sumienie, że mi nie pomogli.

Gość gość
Trzeba to zgłosić.

Gość gość
Znajdą mnie rodzice w garażu jak krew wypłynie pod drzwiami. Co byście zrobili jakbym otwarli drzwi od garażu a ja bym tam leżała cała we krwi i jeszcze bym oddychała trochę?

Gość florek 11
parówe do ust bym ci wsadził

Gość gość
1. nie dasz rady - to się tylko łatwo mówi, mocno uderzyć też jest trudno 2. nie jesteś sam - to się nazywa dojrzewanie, niemal każdy to przechodzi, a spory odsetek nastolatków ma taki epizod 3. to nie zmieni nic - tylko Ty możesz coś zmienić 4. nie szukaj uwagi, zacznij coś robić

Gość gość
..nożem w skroń..??? buhahhaaaa a wiesz że pod skronią masz kość czaszkową, równie dobrze możesz popełnić "takie samobójstwo" wbijając sobie nóż w kolano. wymyśl coś innego a teraz szuraj do nauki

Gość gość
Zaufaj Bogu idz do wspólnoty w kościele tam znajdziesz akceptacje. Też są tam ludzie, którzy mieli podobne problemy.

Gość gość
Nie daj się. Wyłąduj tę agresję na zewnątrz, a nie na sobie. Los lubi się odwracać, raz myślisz że to już dno, a po jakimś czasie wszystko się zmienia na lepsze.

Gość gość
Jak żyć i coś robić jak wiesz, że cię nikt nie lubi i nie jesteś dla nikogo kimś ważnym? Jaki cel jest takiego życia? Mam pytanie: Po co żyję?

Gość gość
p********a nudziara człowiek który chce to robić robi, to a nie jęczy w necie i szuka uwagi następna gówniara, której się z dobrobytu w doopie przewraca, ot co!

Gość gość
Jak dla mnie to beznadziejne prowo, nóż wbić w skroń :/

Gość ZB
Dziewczyno, to nigdy nie jest tak, że nikogo nie obchodzisz. Rodzice nie zawsze potrafią okazywać miłość czy zainteresowanie. Może Ci się wydawać, że mają gdzieś co się z Tobą dzieje, ale oni tylko po prostu nie potrafią pokazać tego, że Cię kochają. Nikt Cię nie lubi? Zawsze jest ktoś, kto Cię lubi. Jedynie czasami trudno to dostrzec. Co do ludzi z Internetu - nie oczekuj, że ktoś tutaj będzie dla Ciebie miły. Anonimowość sprawia, że większość szuka tylko okazji, by wyżyć się na drugiej osobie - szczególnie tę przypadłość wykazują dzieci i młodzież - na tym etapie życia często wykazują oni zachowania psychopatyczne, niestety.