Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Anonimek12341231

Kariera, nauka, praca, przyszlosc

Polecane posty

Cześć. Wiem, że to nie jest poważne forum, ale nie wiem gdzie to napisac ani nie wiem co dalej mam z sobą zrobic. Koncze w tym roku 22 lata. Skonczylem w 2016 technikum 4-letnie na kierunku technik-informatyk. Zdalem 2 na 3 kwalifikacje zawodowe, ale oblałem mature. Siedziałem rok w domu. W tym czasie poznalem kolege, który mnie poduczył z matematyki. Dzięki niemu poprawilem mature z matematyki w 2017 roku w maju i otrzymałem swiadectwo zdania matury. Minimalne raczej wyniki. Od pazdziernika 2017 roku ledwo dostalem się na studia na wydziale informatyki, ale stamtąd mnie wywalili w lutym 2018 roku. Nie dawałem sobie rady.. Ciężko strasznie było. Teraz nie mam pojęcia co z sobą zrobić. Rodzice mnie gonią do pracy. "Wazne zebys znalazl obojetnie jakąs prace i dał nam pare groszy" Nie wiem co mam teraz robic. Chciałbym się jakos rozwijac i w przyszlosci zarabiac pare tysięcy i zyc na poziomie. Ale nie mam pojęcia co zrobic. Rodzice gadają, że z początku w pracy kokosów nie dostane. Ja uwazam, że nawet jakbym pracowal w biedronce 50 lat to i tak nie dadzą więcej niz 3k. Przepraszam jesli kogos uraziłem swoim materialistycznym podejsciem do zycia. Interesują mnie komputery, technologie, it, roboty, sztuczna inteligencja. Doswiadczenia w pracy zadnego nie mam. Uczyłem się podstaw podstaw programowania w html/css/php ale zapomniałem. Znam drobne podstawy z c++, ale to raczej z pewnoscia za mało na jakikolwiek staż. Są szkolenia z programowania, ale one są strasznie drogie po kilka tysiecy zlotych i mozna latwo je oblac.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować