Anonimek12341231 0 Napisano Kwiecień 18, 2018 Cześć. Wiem, że to nie jest poważne forum, ale nie wiem gdzie to napisac ani nie wiem co dalej mam z sobą zrobic. Koncze w tym roku 22 lata. Skonczylem w 2016 technikum 4-letnie na kierunku technik-informatyk. Zdalem 2 na 3 kwalifikacje zawodowe, ale oblałem mature. Siedziałem rok w domu. W tym czasie poznalem kolege, który mnie poduczył z matematyki. Dzięki niemu poprawilem mature z matematyki w 2017 roku w maju i otrzymałem swiadectwo zdania matury. Minimalne raczej wyniki. Od pazdziernika 2017 roku ledwo dostalem się na studia na wydziale informatyki, ale stamtąd mnie wywalili w lutym 2018 roku. Nie dawałem sobie rady.. Ciężko strasznie było. Teraz nie mam pojęcia co z sobą zrobić. Rodzice mnie gonią do pracy. "Wazne zebys znalazl obojetnie jakąs prace i dał nam pare groszy" Nie wiem co mam teraz robic. Chciałbym się jakos rozwijac i w przyszlosci zarabiac pare tysięcy i zyc na poziomie. Ale nie mam pojęcia co zrobic. Rodzice gadają, że z początku w pracy kokosów nie dostane. Ja uwazam, że nawet jakbym pracowal w biedronce 50 lat to i tak nie dadzą więcej niz 3k. Przepraszam jesli kogos uraziłem swoim materialistycznym podejsciem do zycia. Interesują mnie komputery, technologie, it, roboty, sztuczna inteligencja. Doswiadczenia w pracy zadnego nie mam. Uczyłem się podstaw podstaw programowania w html/css/php ale zapomniałem. Znam drobne podstawy z c++, ale to raczej z pewnoscia za mało na jakikolwiek staż. Są szkolenia z programowania, ale one są strasznie drogie po kilka tysiecy zlotych i mozna latwo je oblac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach