Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem ciekaw dlaczego tyle kobiet nie czeka z seksem do ślubu

Polecane posty

Gość gość
"Prędzej małżeństwo się rozpadnie gdzie był seks przed ślubem. Ale sprawdzanie wam nic nie da bo po ślubie wszystko może się zepsuć." X Prędzej, niż co? Co się może zepsuć?

Gość gość
Pisze się "wziąłeś" analfabetko. Jak po studiach uda mi się dostać zieloną kartę to z całą pewnością sobie "wezmę". Na razie nie chce mieszać w głowie żadnej porządnej dziewczynie, bo nie wiadomo czy po studiach po prostu nie będę musiał USA opuścić, wszystko zależy czy będą propozycję zatrudnienia na terenie USA dla mnie.

Gość gość
Ten pierścień nazywa się "Purity ring". Jest o tym artykuł na wikipedii anglojęzycznej, ale i tak nie umiesz czytać po angielsku :D

Gość gość
Do 18:13 Gdzie był seks po ślubie

Gość gość
USA na pewno przyjmie sfrustrowanego patusa po wyższej szkole gotowania na parze. :P

Gość gość
dziś Studiuję w dobrej szkole. Dostałem stypendium, bo sam bym nie wyrobił finansowo, a skoro dostałem stypendium to szansę na kontynuowanie kariery w USA mam. :)

Gość gość
Ja my wszyscy. :)

Gość gość
A po co czekać?

Gość gość
Dokładne, po co czekać. Nie każdy jest katolikiem

Gość gość
Autor prawdopodobnie jest protestantem. :P

Gość gość
Czekając z seksem szanujemy się

Gość gość
Głupie ci/py tak sprawdzają te koty w workach że małżeństwa trwające 10 lat to już dziwolągi w dzisiejszych czasach a wiele nie jest w stanie przetrwać nawet roku :-P ...specjalistki z nich jak z koziej dopy trąbka

Gość gość
Jakby nie bylo chetnych facetow to i kobiety sila rzeczy by czekaly.Problem w tym, ze faceci chca uzywac a jak dojdzie do slubu to chca dziewicy albo takiej ktora miala jednego, ew.dwoch. A tak sie nie da. Ile jest zwiazkow w ktorych facet kaze 'udowodnic milosc' , a mloda glupia i naiwna sie oddaje, chociaz nie chce? Faceci nawet jak maja dziewice to zdradzaja ja. Niektore ucza sie na bledach starszych. Moja kolezanka czekala do slubu a facet w ogole jej nie byl za to wdzieczny. Ja kiedys marzylam zeby czekac i mialam na tyle zelazna wole ze dotrwalam do 25 roku zycia bez ZADNEGO kontaktu fizycznego bo wierzylam w milosc. Ale potem pomyslalam po co czekac, mam miec faceta po przejsciach, ktory nurkowal w wielu a chcialby mnie czysta? Co niby takiego moze mi dac? Pieniadze mnie nie interesuja, tylko ogromna milosc, a wiekszosc facetow nie jest w stanie tego dac. Mniejszosc istnieje gdzies pewnie w dzunglach:) Wiec poszlam z wlasnej woli, bo widzialam co sie dzieje i nie zaluje ze mam na koncie okolo 60 partnerow, z czego wiekszosc poznalam na wakacjach. To amerykanie, meksykanie, arabowie, brazylijczycy,niemcy i inne nacje.Polakow bylo tylko 4. A maz jesli sie pojawi to nie bedzie wiedzial. Postepuje tak jak faceci. Bedac uczciwa przegrasz.

Gość gość
Nie każda czeka do ślubu bo NIE KAŻDA CHCE WYCHODZIĆ ZA MĄŻ. Mi tam małżeństwo do szczęścia nie potrzebne. Małżeństwo to początek końca.

Gość gość
Ja nie czekałam bo ważniejszy był dla mnie seks a nie ślub