Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem ciekaw dlaczego tyle kobiet nie czeka z seksem do ślubu

Polecane posty

Gość gość

Co wam daje sprawdzanie ?

Gość gość
Nie chcemy kupować kota w worku

Gość gość
Ja bym chciał taką co czeka do ślubu. Ale u Polek nie ma co na to liczyć.

Gość gość
Wole wiedziec z kim biorę ślub zaoszczędzi to późniejsze rozczarowanie.

Gość gość
Do 17:43 Tylko każdy fizycznie jest dopasowany seksualny i nie ma sensu się sprawdzać.

Gość gość
Do 17:48 Prędzej małżeństwo się rozpadnie gdzie był seks przed ślubem. Ale sprawdzanie wam nic nie da bo po ślubie wszystko może się zepsuć.

Gość gość
Widać że masz małe doświadczenie w tych sprawach, źle dopasowanie w łóżku jest przyczyną rozpadu małżeństwa

Gość gość
Nie istnieje jak niedopasowanie seksualne

Gość gość
Do 17:51 Nie bzdury piszesz

Gość gość
Dla ciebie nie istnieje bo nie masz o tym zielonego pojęcia dla osób dla których seks jest ważny istnieje coś takiego jak nie dopasowanie w łóżku,

Gość gość
Przecież libido jest zmienne to że że przed ślubem jest ok nie znaczy że po ślubie będzie super

Gość gość
Jakie sprawdzanie? To się nazywa korzystanie z życia :)

Gość gość
Do 17:55 Widać że nie masz pojęcia na czym polega miłość, związek, małżeństwo.

Gość gość
A ty jesteś prawik?

Gość gość
Do 17:54 "nie piszesz bzdury" to nie żaden argument, piszesz o czymś na czy się kompletnie nie znasz

Gość gość
Ja prawik? śmiechu warte, mam swoje potrzeby duże potrzeby.

Gość gość
17.58 spróbuj ze mną jak dostaniesz w mordę to ci się odechce zaliczać!

Gość gość
To czego wymagasz od kobiet, tez mamy potrzeby!

Gość gość
Strasznie dzi'wki te nasze polskie dziewczyny :( Będąc w USA dowiedziałem się, że jest sporo dziewczyn które czekają z seksem do ślubu, są nawet organizowane takie bale dla młodych dziewczyn, gdzie dostają pierścień dziewictwa od ojców i zdejmują go gdy wezmą ślub. Są specjalne strony dla ludzi, którzy chcą poczekać z seksem do ślubu i tam mogą się poznawać... a w Polsce? W Polsce jak zawsze, jak w lesie. :o

Gość gość
gość dziś [18:00 Jedyne co możesz to gniewnie pokiwać palcem w bucie patolku.

Gość gość
Nie lubię głupich bab, to po pierwsze ale seks jest również dla mnie bardzo ważny.

Gość gość
Do 18:02 pewnie ze sa, a żeby dotrzymać dziewictwa do ślubu, obciagaja, daja w kakao itd :D

Gość gość
Jeśli chcesz : -pracować w domu -na swoich zasadach -dostosować pracę pod swoje życie -doskonale się bawić -zarabiać konkretne pieniądze -rozwijać się i podnosić swoje kwalifikacje Odezwij się do mnie, a opowiem Ci jak w łatwy sposób zarobić i szybko awansować

Gość gość
dziś Nie mierz innych swoją miarą... poznałem wiele Amerykanek i to cudowne dziewczyny. Puszczalskie Amerykanki, takie jak wy to są na wybrzeżach zachodnim i wschodnim - California, New York itp W sercu USA jest masa porządnych kobiet.

Gość gość
To czemu nie wiozłeś sobie Amerykanki? Polski patus im nie odpowiada?

Gość gość
"Ci, którzy dłużej czekają, są potem bardziej zadowoleni z seksualnego aspektu związku" - zwraca uwagę Busby. Jego zdaniem jest tak dlatego, że zdążyli się oni "nauczyć rozmawiać, posiedli też umiejętności potrzebne do rozwiązywania problemów, jakie się później pojawią". Pary, które bardzo wcześnie rozpoczynają swój miodowy miesiąc, które od początku związku ponad wszystko przedkładają seks - uznają często, że ich związki są słabo rozwinięte pod względem cech, dzięki którym związek staje się trwały, a małżonkowie stają się dla siebie niezawodni i godni zaufania - komentuje niezaangażowany w to badanie socjolog z University of Texas w Austin, Mark Regnerus. Ponieważ na decyzje związane z momentem podejmowania współżycia seksualnego często wpływa religia, Busby i jego zespół uwzględnili w swoich analizach jej potencjalny wpływ na wybory badanych ludzi. - Niezależnie od religijności, czekanie pomaga wytworzyć w związku lepsze procedury komunikacji. Te zaś pomagają poprawić stabilność oraz zadowolenie ze związku na długą metę - mówi Busby. " https://www.polskieradio.pl/23/266/Artykul/28 8942 ,Seks-przed-slubem-Naukowcy-przestrzegaja

Gość gość
*wziołeś

Gość gość
"Będąc w USA dowiedziałem się, że jest sporo dziewczyn które czekają z seksem do ślubu, są nawet organizowane takie bale dla młodych dziewczyn, gdzie dostają pierścień dziewictwa od ojców i zdejmują go gdy wezmą ślub. Są specjalne strony dla ludzi, którzy chcą poczekać z seksem do ślubu i tam mogą się poznawać... a w Polsce? W Polsce jak zawsze, jak w lesie. pechowiec.gif" X Ale się ubawiłam - pierścień dziewidztwa.